Képen a Xiaomi Mi 11 Lite, lapos kijelzővel jöhet!

0

A december végén bejelentett Xiaomi Mi 11 már Európában is kapható, azonban a sokat pletykált Pro és Lite változatokat még nem fedte fel a gyártó. Ha esetleg az utóbbi, olcsóbb verzió érdekes lehet számodra, akkor görgess tovább, mert már tudunk róla képet mutatni!

A Xiaomi Mi 11 egy remek csúcsmobil lett, de egyrészt meglehetősen drága, másrészt hajlított a kijelzője, amit nem mindenki szeret. Ha főként ezek tántorítanak el a Mi 11-től, akkor érdemes kivárnod a Lite verziót, ami olcsóbb lesz, ráadásul egy jóval praktikusabb, és kevésbé sérülékeny, lapos képernyővel jön.

Az alábbi állítólagos renderképet egy ismert kínai szivárogtató, bizonyos Digital Chat Station osztotta meg a nagyvilággal. A telefon dizájnja kétségtelenül a Mi 11-et idézi, a hátlap szinte ugyanolyan, ám az előlapon már egy sík megjelenítő köszönt minket.

Konkrét specifikációkat egyelőre nem tudunk, de mindenképpen egy újabb, 7-es szériás Qualcomm processzorra számítunk 5G támogatással, vagyis a hardveres erő adott lesz. A kijelző magas, 90 vagy 120 Hz-es képfrissítése is borítékolható, azt viszont még nem tudni, hogy LCD vagy AMOLED lesz a panel típusa.

Neked bejönne egy ilyen olcsósított, lapos kijelzős Mi 11?

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid