Képet és AnTuTu pontszámot is közzétettek a Redmi olcsó gamer telefonjáról

0

Most már hivatalosan is tudjuk, hogy április 27-én mutatják be a Redmi első gamer mobilját, ami a Redmi K40 “Gaming Edition” névre hallgathat majd. A készülék a tudásához és a teljesítményéhez képest kifejezetten alacsony árat kaphat, és most kiderült róla pár újabb érdekesség.

Nemrég közzétettek egy mozgóképet, amelyen jól látható a telefon sarka, illetve a kamerakészlete:

A kellemes dizájnnal ellátott tripla kameránál azonban sokkal érdekesebb a slider kialakítású kapcsoló, ami a játékos üzemmódot aktiválja majd. Jól látható, hogy bekapcsolnak a hátlapi fények, illetve előjön egy ravaszgomb, aminek minden bizonnyal egy párja is lesz.

A készülék lapos E4 AMOLED kijelzőt kap a hírek szerint, mégpedig 120 vagy 144 Hz-es képfrissítéssel és 300 Hz-es érintésérzékeléssel. A meghajtásról pedig a Dimensity 1200 SoC gondoskodik majd, ami egy elég versenyképes felsőkategóriás megoldás. A Redmi szerint ezzel a telefon 724.500 körüli pontszámot képes gurítani az AnTuTu tesztjén, vagyis akár a Snapdragon 870-nel szerelt mobilok szintjét is hozhatja.

Nyilván a lapka a Snapdragon 888-cal már nincs egy ligában, de mindenképpen komoly teljesítményre képes, és ehhez képest meglepően kedvező árat kaphat. Kínában állítólag 310 dollárnak (vagy 93 ezer Ft-nak) megfelelő jüanról indul majd a telefon.

A specifikációkra visszatérve, beszélnek még 5000 mAh-s akkumulátorról és 67 W-os gyorstöltésről is, de a hivatalos részletek majd csak az április 27-ei bemutatón derülnek ki. Sajnos van rá esély, hogy a telefon csak Kínában fog megjelenni, de azért még bízunk benne, hogy egyszer eljut Európába is.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid