Késik a Samsung Galaxy Note 7 megjelenése Magyarországon

5

A Samsung közleménye szerint rekord mennyiségű előrendelés érkezett az új Galaxy Note 7-re, és emiatt több hullámban kerül a készülék az európai boltok polcaira. Magyarországra sajnos két hét késéssel érkezik a mobil.

A Galaxy Note 7 augusztus 16-tól rendelhető elő Európa-szerte, és állítólag még a Galaxy S7 és S7 edge modelleknél is nagyobb az érdeklődés a készülék iránt. Éppen ezért több hullámban válik elérhetővé a készülék a kontinensünkön. A régió más országait követően (szeptember 2. és szeptember 9.) Magyarországon szeptember 16-án kerül a boltok polcaira a telefon.

“Azért dolgozunk, hogy a lehető legnagyobb fogyasztói keresletnek is eleget tudjunk tenni. Az erre szolgáló szakaszos piacra dobás segít abban, hogy minél több vásárló hozzájuthasson az új Note7-hez amikor a készülék a boltokba kerül a jövő hónap közepén. Már nagyon várjuk, hogy tovább bővüljön a Note-tulajdonosok népes hazai tábora szeptember 16-a után!” – mondta el Nyilas Orsolya, a Samsung Electronics vállalati kommunikációs vezetője.

Úgy tudjuk, hogy az előrendelők változatlanul augusztus 30-án kapják meg a Note 7-et, de erről sajnos nem esett szó a gyártó legutóbbi közleményében.

A Galaxy Note 7 Magyarországon 289.990 Ft-ba fog kerülni. További hírek, érdekességek a készülékrők ezen a linken.

forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid