Készletkisöprés: Ticwatch okosórák már 39.990 Ft-tól, ingyenes szállítással és ajándékkal!

0

A Ticwatch egy nem túlzottan régi vállalat, de nagyon gyorsan népszerűek lettek azzal, hogy meglehetősen jó áron kezdtek árulni olyan okosórákat, amelyeken a Google rendszere fut (ez korábban Android Wear volt, majd később átnevezték Wear OS-re). Ha valaki nagy tudású okosórát keres alkalmazástelepítési lehetőséggel, akkor mindenképpen érdemes fontolóra venni a Ticwatch termékeit, amelyek most ráadásul jelentős kedvezménnyel kaphatók.

Mi az a Wear OS? A Google saját okosórás rendszere, amely már gyárilag rengeteg hasznos alkalmazással és funkcióval érkezik, de van rajta Play Áruház is, így bármikor lehet rá telepíteni plusz appokat, sőt, még egyszerűbb játékokat is. Számos beállítási lehetőség van, szinte korlátlan a kínálat az óraképekből, és természetesen az Always On kijelző is támogatott.

Ticwatch okosóra kiárusítás

A DroidVilág webáruház kiárusítja az utolsó darabokat a Ticwatch óráiból. Minden termékre 1 év gyártói garancia és 30 napos visszavásárlási garancia jár, az ingyenes szállítás mellett.

Íme az akciós árak:

 • Ticwatch E 54.990 Ft helyett 39.990 Ft (-27%) + ajándék üvegfólia!
 • Ticwatch S 64.990 Ft helyett 49.990 Ft (-23%) + ajándék üvegfólia!
 • Ticwatch E2 62.990 Ft helyett 49.990 Ft (-21%) + ajándék szíj és üvegfólia!
 • Ticwatch S2 72.990 Ft helyett 59.990 Ft (-18%) + ajándék szíj és üvegfólia!
 • Ticwatch C2 76.990 Ft helyett 64.990 Ft (-16%) + ajándék szíj és üvegfólia!
 • Ticwatch Pro 91.990 Ft helyett 79.990 Ft (-13%) + ajándék szíj és üvegfólia!

Ticwatch E és S

Ezek a gyártó első Wear OS okosórái, már kifutó termékek, a megmaradt készleteket viszont most jelentősen ár alatt szórják ki.

Ticwatch E

A Ticwatch E gyakorlatilag a legolcsóbb Wear OS okosóra jelenleg, most 54.990 Ft helyett 39.990 Ft-ért szerezhető be hazai garanciával, 1 napos szállítással és ajándék üvegfóliával a készlet erejéig. Részletek és rendelés ezen a linken.

A kicsit sportosabb és prémiumabb Ticwatch S szintén jó áron kapható, 64.990 Ft helyett most 49.990 Ft-os áron vihető gyors, ingyenes szállítással, hazai garanciával és ajándék üvegfóliával. Részletek és rendelés ezen a linken.

Ticwatch E2 és S2

A Ticwatch E2 és a Ticwatch S2 is számos területen fejlődött az előző generációhoz képest. Egyrészt lecserélték a hardvert, MTK proci helyett a Snapdragon Wear 2100 chip került mindkét újdonságba, másrészt a külső is megújult, és ez nem csak a dizájnban köszön vissza. Az E2 és az S2 is teljesen vízálló lett az 5ATM szabványnak megfelelően, így már végre úszásra is alkalmasak.

A két modell egyébként alapvetően megegyezik, de azért van pár különbség. A Ticwatch E2 egy visszafogottabb, elegánsabb dizájnt kapott, és csak fekete színben érhető el, cserébe viszont kedvezőbb az ára. A sportos Ticwatch S2 kicsit drágább, de ez kapott egy MIL-STD-810G katonai tanúsítványt, vagyis ellenállóbb a kivitele, és ez két színben is kapható, feketében és fehérben. Más különbség nincs a két óra között.

Most mindkét típushoz ajándék üvegfólia és egy plusz prémium szíj jár a gyárin felül! A szállítás gyors és ingyenes, és a hivatalos gyári garancia is adott. Linkek:

Ticwatch C2

A C2 tipikusan egy divatos, elegáns, prémium okosóra, ami nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott. Ez is friss hardvert kapott, tudásra pedig hasonló, mint a többi típus. Ha egy klasszikus, szép, modern okosórát keresel, akkor remek választás lehet. Az ára most akcióban 64.990 Ft ezen az oldalon ingyenes szállítással, ajándék második szíjjal (prémium fémszíj), üvegfóliával és természetesen hivatalos hazai garanciával.

Ticwatch Pro

A Ticwatch Pro a gyártó csúcsmodellje, és az egyik legjobb okosóra a piacon. Szinte minden téren a maximumot nyújtja, és van egy igazi aduásza is, ami más ilyen kütyükben nem található meg. Ez nem más, mint a speciális, két rétegű kijelző, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy két panel van egymáson, és mindkettő önállóan tud működni.

Az egyik egy gyönyörű AMOLED kijelző, a másik pedig egy monokróm képernyő, ami alig fogyaszt valamit. Utóbbival jelentősen megnövelhető az üzemidő, ez a takarékos Essential módban akár 30 nap is lehet. További előny, hogy amikor már nagyon alacsony a töltöttség, átvált erre az opcióra a kütyü, így nem fog kikapcsolni, nem kell egy haszontalan “téglát” hordani a kezeden, még akár több napig működnek bizonyos alap funkciók.

A Ticwatch Pro most 91.990 Ft helyett 79.990 Ft-os áron rendelhető, és jár hozzá ajándék plusz prémium szíj a gyárin felül, valamint egy üvegfólia is. A szállítás gyors és ingyenes, ráadásul hivatalos magyar garanciát kapsz az órára. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Íme az akciós árak még egyszer:

 • Ticwatch E 54.990 Ft helyett 39.990 Ft (-27%) + ajándék üvegfólia!
 • Ticwatch S 64.990 Ft helyett 49.990 Ft (-23%) + ajándék üvegfólia!
 • Ticwatch E2 62.990 Ft helyett 49.990 Ft (-21%) + ajándék szíj és üvegfólia!
 • Ticwatch S2 72.990 Ft helyett 59.990 Ft (-18%) + ajándék szíj és üvegfólia!
 • Ticwatch C2 76.990 Ft helyett 64.990 Ft (-16%) + ajándék szíj és üvegfólia!
 • Ticwatch Pro 91.990 Ft helyett 79.990 Ft (-13%) + ajándék szíj és üvegfólia!

Fontos: ha a DroidVilág oldalán vásárolsz, akkor nem kínai belpiacos verziót, hanem hivatalos EU-s terméket kapsz, és rendes 1 év gyári garanciát!

További akciós okosórák ezen a linken. Vannak magyar nyelvű, SIM kártyás, és vízálló típusok is!

Forrás: DroidVilág

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid