Íme két remek Bluetooth füles 10 ezer Ft alatti áron

0

Sportolás mellé vagy utazni nincs is ideálisabb, mint egy apró, kényelmes vezeték nélküli fülhallgató, és szerencsére az ilyen termékekből nincs hiány. Most mutatunk két remek Bluetooth fülest, amelyek szinte fillérekből kijönnek. Az egyik egy vérbeli Apple AirPods utánérzés, a másik pedig az örökmozgó felhasználóknak lehet jó választás edzés mellé.

QCY T7 TWS fülhallgató

A QCY T7 TWS fülhallgató az ékes bizonyítéka annak, hogy az almás csapat igenis kategóriát teremtett azzal a bizonyos fülessel, és igazából ha valaki a cupertinóiak vezeték nélküli fülhallgatójából merít ihletet, cseppet sem jár rossz úton, főleg ha még olcsóbban is tudja kínálni a saját portékáját. A készülék belsejében Bluetooth 5.0 modem dolgozik, szóval a színvonalas vezeték nélküli összeköttetés borítékolható, a párosítás folyamata villámgyors, a kialakítás ergonomikus, és egy infravörös érzékelő révén a kütyü tudja, hogy mikor tettük a fülünkbe, és mikor vettük ki.

Az irányítás érintésérzékeny felülettel nagyon könnyen és kényelmesen történik, megidézhetőek a virtuális asszisztensek, és természetesen a zenét vagy a hívásokat is lehet vezérelni. A fülhallgató külső borítása ellenáll az elemeknek, igaz nem egy búvárruha szintjén, de azért az izzadság és az esőcseppek nem tesznek kárt az IPX4 besorolást kapott készülékben. A QCY T7 hívások lebonyolítására is alkalmas, a mikrofonok ráadásul zajszűréssel rendelkeznek.

Az üzemidőre nem lehet panasz, egyetlen feltöltéssel nagyjából három órán keresztül mehet folyamatosan a zene vagy a beszéd, de természetesen most is van egy powerbank gyanánt is használható tároló, amivel a működési idő megtöbbszörözhető, így ki lehet facsarni 17 órát is az apróságokból. A QCY T7 TWS fülhallgató most 24,42 dolláros áron rendelhető a Cafago webáruházából, ami magyar pénzre átszámítva cirka 7 700 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Lenovo HE05 Bluetooth fülhallgató

A másik ajánlat pedig egy kifejezetten sportos kis füles, természetesen ezúttal is Bluetooth technológiával a háttérben, ám most egy olyan kialakítással, amit nyakba lehet akasztani, és tuti nem fog leesni, akkor sem, ha vadul ugrálunk edzés közben, vagy ilyesmi.

A Lenovo HE05 belsejében Bluetooth 5.0 modem szolgál, akárcsak az előbbi portéka esetében, és mivel egy kifejezetten aktív testmozgás mellé alkotott kiegészítőről van szó, a külső borítás izzadásnak és nyirkosságnak ellenálló bevonatot kapott, ami megfelel az IPX5 minősítésnek. Amúgy a Lenovo fülese 10 mm-es tekercsekkel és 8 órás üzemidővel rendelkezik.

A készülék irányítását egyetlen multifunkciós gombbal tudjuk megoldani, el lehet indítani a zenét, meg lehet azt állítani, váltani lehet a dalok között, és mivel a készülék rendelkezik beépített mikrofonnal, tudjuk a hívásokat fogadni és elutasítani, illetve a vezérlőkkel állíthatjuk a hangerőt. A Lenovo HE05 fülhallgató most mindössze 13,43 dolláros áron rendelhető a Cafago webáruházából, az összeget ha magyar pénzre átváltjuk, 4 250 forintot kapunk. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Persze nem csupán ez a két termék kapható akciós áron a Cafago online üzletében, további ajánlatokat ezen a linken lehet találni! Jó böngészést kívánunk mindenkinek.

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid