Két érdekes okosórát akcióztak le, az egyik egy 4G-s fenevad két kamerával

0

Az okosórák egyre inkább az életünk részei lesznek, és egyre többen használják őket megelégedéssel, de persze sokan még nem rendelkeznek ilyen eszközzel. A mostani talán ideális alkalom lesz a beszerzésre, mivel a Cafago webáruházából akciós áron tudunk hozzájutni két érdekes készülékhez, melyek közül az egyik beépített LTE modemének köszönhetően képes kiváltani egy okostelefont, míg a másik egy csinos és egyben filléres Apple Watch utánzat, néhány nagyon klassz funkcióval megspékelve.

Rogbid Brave 4G okosóra

Külső

A készülék elegáns és egyben modern formatervet kapott, amit a legtöbben értékelni fognak. Az okosóra fémből és polikarbonátból készült, külső borítása IP68 minősítésnek megfelelően ellenáll a víznek, no meg persze a pornak is. Órához képest a megjelenítő egészen méretes, hiszen egy kerek kialakítású 1,69 colos megoldásról van szó, nem mellesleg IPS panel ez, tehát élénk színekre és remek betekintési szögekre lehet számítani. A felbontás 450 x 450. A megjelenítő védelmét negyedik generációs Gorilla Glass-re bízta a gyártó. A szíjak természetesen cserélhetőek.

Funkciók

A készülék első és legfontosabb funkciójának a beépített LTE modem tekinthető, ami meglepő módon minden magyarországi telekommunikációs frekvenciát támogat, a B20 sem kivétel. A SIM kártya behelyezését követően lehet hívásokat indítani és fogadni, lehet csatlakozni a mobilinternetre, mint egy rendes telefonnal. A készülék saját GPS modullal is el lett látva, így képes a helymeghatározásra párosított okostelefon nélkül is.

Fitnesz órának sem rossz vétel a Rogbid Brave, mivel 9 sport üzemmóddal, pulzusmérővel, valamint lépésszámlálóval is bír. Ha még többet szeretnél kihozni belőle, a készülék minden további nélkül párosítható okostelefonnal, tablettel. Kezdő magánnyomozók is profitálhatnak az óra felszereltségéből, hiszen egy olyan készülékről van szó, aminek saját beépített kamerái is vannak, mégpedig két 8 megapixeles képrögzítő egység.

Amúgy összességében vége a Rogbid Brave egy olcsóbb, belépőszintű telefont szintjét simán hozza, köszönhetően a belsejében szolgálatot teljesítő négymagos MediaTek lapkakészletnek, valamint a 3 GB operatív memóriának, amit 32 GB belső tárhely egészít ki. A kamerák arcfelimerésre is használhatóak.

Üzemidő

Ennyi funkció mellett nem lehet elvárni, hogy az okosóra hetekig működni tudjon egyetlen feltöltéssel, viszont az 1360 mAh kapacitású telep nagyjából egy egész napos üzemidőt biztosít, ellenben ha csak visszafogottan élünk a rengeteg okos funkcióval, akkor 5 napos készenléti idő sem lehetetlen. A készülék töltésére nagyjából másfél órát kell minden alkalommal szánni.

A Rogbid Brave 4G okosóra most 142,53 dolláros áron rendelhető a Cafago webáruházából ingyenes szállítással, ami magyar valutában cirka 45 500 forintot jelent (az ára miatt előfordulhat, hogy megvámolják, ez esetben ki kell rá fizetni a 27%-os áfát és a kezelési költséget). További részletek és rendelés erre a linkre kattintva!

GM20 okosóra

Külső

A GM20 okosóra jóval szerényebb hardveres felhozatallal bír, viszont kárpótol bennünket a csinos, egyértelműen Apple Watch-ot idéző formaterv, ami sokban hatott az összes négyzet alakú kijelzővel ellátott hasonló masina dizájnjára. Az óra külső burkolata ellenáll a víznek, erről egy IP67 besorolás is biztosít bennünket. A megjelenítő 1,3 colos, IPS technológiára épül, a felbontása pedig 240 x 240 képpont. A szíj cserélhető.

Funkciók

Az óra rendelkezik pulzusmérő és lépésszámláló szenzorokkal, illetve korlátozottan, de meg tudja becsülni a vérnyomást, persze semmiképpen sem orvosi műszerek szintjén.

Sport üzemmódok, a szokásos lehetőségek, Bluetooth 4.0 modem, alvásmonitorozás, multimédia lejátszó vezérlés, kamera irányítás, illetve párosított eszközök esetében a megjelenő értesítések teszik teljessé a felhozatalt.

Üzemidő

A készülék belsejében egy 90 mAh kapacitású akkumulátorral találkozni, és az ezzel elérhető akár két hetes készenléti idő egyáltalán nem számít rossznak, sőt.

A GM20 okosóra most csupán 12,21 dolláros áron rendelhető a Cafago webáruházának jóvoltából, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 3900 forintot jelent. A szállítás ingyenes, és a kis összeg miatt garantáltan nem fogják megvámolni. További részletek és megrendelés ezen a linken!

A Cafago sok egyéb cuccot is leakciózott, érdemes szétnézni az oldalukon.

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid