Elkezdett megjelenni a Facebook app sötét módja

0

A Facebook legtöbb népszerű alkalmazása már megkapta egy ideje a sötét módot, de a normál Facebook app esetében egyáltalán nem siették el a funkció kiadását. Most azonban végre megindult a folyamat, persze ez nem jelenti azt, hogy mindenki megkapta, de néhány felhasználó már jelezte, hogy megjelent náluk az újítás.

Eddig is voltak éles tesztelések Androidon és iOS-en is, szóval nem kizárt, hogy egyesek már korábban találkoztak a sötét móddal a Facebook appon belül, de most végre meg is erősítette a vállalat, hogy elkezdték élesíteni a funkciót. Ez azután történt, hogy néhány iOS-es felhasználó jelezte, hogy felbukkant náluk a várva várt újítás.

A vállalat közleménye szerint valóban kiadták a sötét módot, de csak a felhasználók kis százaléka kapta meg első körben. Ennél többet nem árultak el, de arra lehet számítani, hogy ha minden jól megy, akkor hamarosan szélesebb körben is megjelenik a szem- és aksikímélő funkció.

A sötét mód kapcsolóját közvetlenül a főmenüben kell majd keresni. Kis érdekesség, hogy a Facebook esetében ez nem jelent teljesen fekete hátteret, helyette sötétszürke lesz az app.

Forrás, via XDA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid