Két fémházas Sony csúcsmodell jöhet jövőre

2

A legfrissebb értesülések szerint a Sony “mindössze” két csúcsmobilt készül 2016-ban piacra dobni, és mindkettő komoly megújulást hozhat anyaghasználat terén.

Nemrég még arról olvashattunk, hogy állítólag 5 készülékből áll majd az Xperia Z6 széria (Z6 Mini, Z6 Compact, Z6, Z6 Plus és Z6 Ultra), és ezekből a négy utóbbi Snapdragon 820-szal, a legkisebb pedig Snapdragon 620-szal érkezik. Most azonban egy ezzel ellentmondó jelentést tett közzé a cnBeta nevű weboldal, ugyanis azt állítják, hogy a Sony két fontos csúcsmodellel készül 2016-ra.

Son-Xperia-Z6-concept

A cnBeta szerint mindkét zászlóshajót a Snapdragon 820 fogja hajtani, ami viszont ennél sokkal érdekesebb, hogy a hátlapjuk is fémből lesz, nem csak a keret. Anyaghasználat terén tehát megújulás várható, és talán a dizájn is változik majd, bár erre nem tér ki a jelentés.

A első újdonságot májusban leplezheti le a Sony, és júniusban kerülhet piacra, míg a másik készülék szeptemberben kerülhet bemutatásra (valószínűleg a 2016-os IFA kiállításon), és ennek októberben várható a megjelenése. Ezeken kívül még egy fontos részlet került említésre, mégpedig az, hogy a Sony nem ad ki jövőre 4K kijelzős mobilt, visszatérnek a hagyományosabb felbontásokhoz.

PhoneArena, cnBeta

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid