Két hasznos otthoni kütyü akcióban a Tomtop oldalán

0

A Tomtop webáruháza most akciós áron kínál két otthoni terméket, amelyek képesek megkönnyíteni a mindennapi életet és ez még véletlenül sem egy üres közhely. Az egyik portéka egy intelligens WC-ülőke, ami számos extra kényelmi és higiéniai funkciót biztosít, a másik pedig egy kézi porszívó pehelykönnyű kialakítással és nagy teljesítménnyel. Mindkét terméket európai raktárból kézbesíti a webshop, vagyis nincsenek extra költségek, és a szállítási idő sem fog hetekig tartani.

Smartmi intelligens WC-ülőke (frissített verzió)

Most, hogy mindenki alaposan kiröhögte magát a termék koncepcióján, lássuk, hogy mégis miként teheti kényelmesebbé vagy éppen higiénikusabbá az életünket egy okos budiülőke. Egyrészt ez a masina egyben bidé is, vagyis megtisztítja az intim részeket a kisebb vagy nagyobb dolgok után, a funkció elsősorban, de nem kizárólag a hölgyek részére lett fejlesztve. Az ülőke kényelmes, hideg-meleg masszázst biztosít, van csípőmosás, ultraibolya-fényes fertőtlenítés, éjszakai LED-világítás, öblítéskor állítható a vízhőmérséklet és a nyomás, stb.

A WC-ülőke IPX4 minősítés szerint vízálló, szóval nem kell aggódni a benne lévő elektronika miatt. Egyébként ez a készülék egy korábbi, rendkívül népszerű modell frissített változata, aki használ hasonlót, már tudja, miért is jó ez, aki még nem, most érdemes kipróbálnia. A frissített kiadású Smartmi intelligens WC-ülőke most 175,99 dolláros áron rendelhető a Tomtop jóvoltából, ami magyar pénzben megközelítőleg 63 600 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Megjegyzés: külföldi oldalakon mindenképpen PayPallel ajánlott fizetni, ez védelmet nyújt.

Deerma DX300 kézi porszívó

Félreértések elkerülése végett, ez nem egy vezeték nélküli masina, kell neki a hálózati áramellátás, ugyanakkor sokkal könnyebb és kényelmesebb kialakítású, mint egy hagyományos porszívó, így a takarítás is kevésbé megterhelő, ha inkább ezt a készüléket választjuk. Már csak azért is, mert erős, 15 000 Pa-s szívóerővel rendelkezik a gép, köszönhetően a belsejében lévő nagy teljesítményű és nagy sebességű motornak. A porszívó mellé három nagy kefefej is jár, amelyek segítségével az otthon bármely részén hatékonyan takaríthatunk bármilyen felületet.

A kefefej képes 150 fokban elfordulni, a 230 mm vastag fúvóka pedig nem hagy maga után szennyeződéseket, még a nehezebben elérhető helyeken sem. Ciklonszűrő van a porszívóban, ami háromszoros szűrést biztosít, vagyis az allergének és a kártékony parányok nem kerülnek ki a készülék belsejéből. A porszívó használata közben nem kell attól aggódni, hogy a családtagok végleg elköltöznek, mert 82 decibel alatti a zajkibocsátása. A Deerma DX300 kézi porszívó most mindössze 52,99 dolláros áron rendelhető a Tomtop jóvoltából, a vételár nagyjából 19 200 forintra jön ki. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

A porszívó kínai csatlakozóval van szerelve, adnak hozzá EU-s hálózati átalakítót, így nálunk is használható.

Megjegyzés: külföldi oldalakon mindenképpen PayPallel ajánlott fizetni, ez védelmet nyújt.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid