Két menő elektromos bicajt árazott le a Tomtop

0

Az elektromos rollerek és kerékpárok ideális alternatívái lehetnek a nagyvárosi tömegközlekedésnek, sőt, velük akár két település között is könnyedén megoldható a bejárás munkába, iskolába. Környezetkímélő, a segítségével elkerülhető a tömeg – ez mostanában külön plusz pontot jelent -, és mindenekfelett takarékos egy villanyhajtású kerékpár használata. Az alábbiakban két olyan e-bicaj rövid ismertetése következik, amelyeket a Tomtop webáruháza most akciós áron kínál. Mindkét termék európai raktárból érkezik, ami azt jelenti, hogy a szállítás nem tart soká, és nem kell aggódni a vám miatt sem.

Samebike MY-SM26

Ez a 26 colos kerekeken gördülő csoda egy 350 wattos elektromotort rejt a belsejében, amelynek köszönhetően elérhető a 30 km/óra maximális sebesség is. Egyetlen feltöltéssel, amennyiben mi cseppet sem szeretnénk tekerni, nagyjából 35-40 km tehető meg, ezután pedig 4-6 óra szükséges az elvesztett energia visszaszerzéséhez. Természetesen mi magunk is besegíthetünk, hibrid meghajtás esetén jóval nagyobb a maximális hatótáv, ami akár a kétszerese is lehet. Az IP64 minősítésnek megfelelő külső borításnak köszönhetően nem kell hanyagolni az eszközt akkor sem, ha odakint csepereg az eső. A legjobb hír pedig az, hogy a robusztusabb testalkatú felhasználók számára is kiváló alternatíva ez a kerékpár, mivel annak maximális teherbírása 150 kg! A Samebike MY-SM26 elektromos kerékpár most 798,99 dolláros áron rendelhető, ez magyar valutára átszámítva nagyjából 258 ezer forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Onebot S6

Ez a kerékpár 16 colos kerekekkel vág neki a nagyvilágnak, strapabíró magnézium ötvözetből öntött váza pedig röhögve elvisz egy akár 120 kg-os embert is, masszív kiépítésének köszönhetően erre tartósan is képes. A készülék belsejében 250 wattos motor zakatol, igen, egy kicsit alacsonyabb a teljesítmény, de a 25 km/órás elérhető végsebesség semmiképp sem nevezhető rossznak. Az elektromos kerékpár egyetlen feltöltéssel, ami nagyjából 3-5 órát vesz igénybe, teljesen elektromos meghajtás esetén 15 km-t képes megtenni, ha pedig mi is segítünk egy kicsit a motornak, akkor ennek többszöröse is elérhető, ilyenkor eszméletlen könnyedén lehet tekerni. A tócsákat egészségesebb lesz kerülni, de egy kis víz vagy sár miatt nem kell aggódni, mert a készülék rendelkezik IPX4 minősítésnek megfelelő külső burkolattal. Akárcsak a másik szerkezet, ez is rendelkezik beépített világítással, hogy a biztonságos közlekedés még kedvezőtlen fényviszonyok között se legyen teljesen a sors kezében. A váz pillanatok alatt összehajtható, így könnyedén szállítható, tárolható a bicaj. A Onebot S6 valamivel olcsóbb ajánlat, most 559,99 dolláros áron rendelhető, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 181 ezer forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid