Két remek 3D nyomtatót áraztak le EU raktárról

0

Azok kedvéért, akik sosem hallottak még a 3D nyomtatókról eláruljuk, hogy ezek olyan gépek, amelyek képesek különféle műanyagok segítségével különböző tárgyakat előállítani szinte bármilyen formában. A segítségükkel pótolható egy elveszett vagy eltört komponens, illetve nagyon klassz ajándékok is készíthetőek velük. Most két klassz modellt is leakciózott a Tomtop webshop, amelyek ráadásul európai raktárból jönnek, szóval nem kell heteket várni, míg befutnak, és az extra költségek miatt sem kell idegeskedni.

Creality 3D Ender 5

A készülék 180 mm/s sebességgel dolgozik, a strapabíró alumínium váz bírni fogja a munkát, a készített idomok mérete pedig maximálisan 220 x 220 x 300 mm lehet, szóval már nagyon sok mindent el lehet készíteni a nyomtató segítségével. Szénszál, PLA, és egy csomó más töltelék is használható a géppel, ami nagyon pontosan dolgozik, a hibahatár 0,1 mm körül van. Áramkimaradás esetén sem vész el a munka, mivel a gép képes onnan folytatni a nyomtatást, ahol abba kellett hagynia. A Creality Ender 3D most 219,99 eurós áron rendelhető a Tomtop webáruházából, ami magyar valutára átszámítva 76 ezer Ft-ot jelent. Ha szeretnél többet tudni a műszaki részletekről vagy netán rendelnél, akkor kattints erre a linkre!

Anet A8 Plus

Ez a készülék olcsóbb ugyan, de mégis képes nagyobb idomok készítésére, a maximális méret itt már 300 x 300 x 350 mm, a sebesség viszont lassabb, 150 mm/másodpercnél többel nem lehet dolgozni a géppel, de hát valamit valamiért. PLA, ABS, HIPS és számos egyéb műanyag is használható tölteléknek, a nyomtató pontossága pedig 0,1 mm. A gép rendelkezik saját kijelzővel, így akár PC nélkül is képes elvégezni a dolgát, a terveket csak egy micro SD kártyára kell a megfelelő formátumokban felhelyezni, és már mehet is a munka. A szokásos védelmek áramkimaradás és anyagfogyás ellen ugyanúgy részét képezik a felhozatalnak. Az Anet A8 Plus most 150,26 eurós áron rendelhető, ami magyar valutában olyan 52 ezer Ft-ot jelent. További műszaki információk és rendelés ezen a linken!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Tomtop

Creality 3D Ender-5

1. https://bit.ly/2DwadSP
219.99 euro
Dispatched from Germany Warehouse, Fast free shipping & No tax

Anet A8 Plus

2. https://bit.ly/30KcQJc
150.26 euro
Dispatched from Germany Warehouse, Fast free shipping & No tax

Because overseas warehouse products are always sold out fast, please be sure to publish this post as soon as possible, dear friend. After you finish it, please feedback me the article link timely.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid