Két teljesen különböző hajlítható mobilon dolgozik a Samsung

0

Egyre többet hallani a Samsung hajlítható mobiljáról, sőt, a legfrissebb hírek szerint két ilyen eszközzel is készül a Samsung, hogy felmérje a piaci igényeket.

Anno a Galaxy S6 edge-et is kétféle hajlított kijelzős koncepciómobil előzte meg, a Galaxy Round és a Galaxy Note Edge, végül a Samsung az utóbbi megoldás mellett tette le a voksát. Hasonlóképpen történhet ez jövőre a hajlítható mobilokkal is, és az első ilyen eszköz már a februári MWC-n bemutatkozhat.

Samsung-Galaxy-Round-1

Samsung Galaxy Round

Az első megoldás egy “dual-screen” okostelefon lehet, ami két lapos kijelzőt takar, amelyeket középen össze lehet hajtani. Itt tehát maga a megjelenítő nem lesz flexibilis, de mindenképpen egy érdekes mobilra számítunk. A készülék valószínűleg csak kis darabszámban kerül majd legyártásra, és a fő célja, hogy a Samsung felmérje vele a piac reakcióját.

Koncepció

Koncepció

A második mobil már sokkal futurisztikusabb lesz, hiszen valódi flexibilis OLED megjelenítőt kap, és ez együtt hajlik majd a készülékkel. Széthajtva így egy nagyméretű, egybefüggő képernyőt kapunk, összehajtva pedig könnyedén zsebre tehetjük az eszközt.

via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid