Vörösben is jól mutat az Oppo R9S

0

A kínai Oppo egy újabb színvariánst szeretni adni az Oppo R9S készülékéhez, amelyet már eddig is meg lehetett vásárolni fekete, valamint kétféle aranyárnyalatban. Egy frissen közzétett Weibo – afféle kínai Twitter – poszt értelmében a következő szín a vörös lesz. Jól néz ki. 

Az új változat még valamikor az év vége előtt elérhetővé válik a vállalat hazájában. A “brilliant red” néven futó verziót ezen a fotót ti magatok is szemügyre vehetitek, nyilván ez egy erősen szubjektív vélemény, de szerintem jól mutat.

oppo-r9s-red

Az új hír természetesen nem ejt egy szót sem bármilyen hardveres változásról, de mondjuk egy új színárnyalat nem is feltétlenül kellene, hogy ilyesmit jelentsen. Maga az Oppo R9S egy elég vagány kis mobil, hiszen 5.5 colos AMOLED megjelenítőt kapott, melyen Full HD felbontásban jelennek meg a tartalmak, a nyers erőt pedig egy Qualcomm Snapdragon 625 lapkakészlet szolgáltatja.

Az előlapon és a hátlapon egy-egy 16 megapixeles kamera található. Nyilván ennél vannak komolyabban felszerelt okostelefonok is, de azért az R9S képes valamennyire enyhíteni az Oppo rajongók hiányérzetét, hiszen a gyártó a 2014-es Find 7 óta nem dobott piacra igazi zászlóshajót. Az Oppo R9S Kínában 400 dollárnak megfelelő jüanért kapható, vélhetően hasonló ár vonatkozik majd az új színárnyalatra is, de azt még nem tudni, hogy ez a változat kapható lesz-e a nemzetközi piacokon.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid