Két új Lollipopos mobil érkezett a Motorolától

0

Az alább ismertetésre kerülő két igencsak érdekes Motorola mobil egy brit kereskedő, az Argos oldalán tűnt fel először, árakkal, részletes specifikációkkal egyetemben. Az egyik a Moto G Titan, a másik a Moto E Styx nevet kapta, és mindkét mobilon a legfrissebb Android 5.0 Lollipop fut.

A Moto G Titan alapjában véve nem más, mint a 2014-es Moto G 4G LTE verziója, ami lényegében ugyanazt a vázat kapta 141.5×70.7×10.99 mm-es térbeli jellemzőkkel. A megjelenítő képátlója továbbra is 5 hüvelyk, ám a korábban szereplő 1280×720-as felbontás helyett jelen esetben 1280×768 található a leírásban, ami talán egy megváltozott képarányra utalhat, de az is lehet, hogy csak elírás. A többi megerősített specifikációban 8 GB-os belső tárhely, négymagos processzor és 8 megapixeles kamera szerepel. A készülék ára 159 fontról indul, ami egy picit több, mint amennyiért a 2014-es Moto G-t meg lehet kapni, de ez valahol sejthető volt egy 4G variáns esetében.

motorola-moto-e

Motorola Moto E

A másik okostelefon a Moto E Styx, a Moto E LTE képes változata, megegyező mérettel és tömeggel. A készüléket működtető chipset viszont a korábbi kétmagos megoldáshoz képest egy négymagosra frissült. Ár tekintetében a Moto E Styx tíz fonttal kerül többe, mint a “sima” Moto E, az új mobil 109 fontért lesz kapható. Az újdonságokról képek még egyelőre nem láthatóak az Argos oldalán, és a Motorola hivatalos bejelentése is várat még magára.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid