Két új NAVEE elektromos roller bevezető akcióban a Cafago oldalán

0

A Cafago webáruháza most kedvezményes áron kínál két kiváló elektromos rollert, amelyek segítségével elkerülhető a zsúfolt városi tömegközlekedés, illetve még akár az ingázás is megoldható. Az pedig külön jó hír, hogy mindkét jármű európai raktárból érkezik, vagyis nincsenek extra költségek és a kiszállítás sem húzódik el hetekig. 

NAVEE N40 elektromos roller

Az N40 10 hüvelykes, felfújható kerekeken gördül, a jármű 6061 alumíniumötvözetből készült váza pedig 100 kg-os teherbírással rendelkezik. A szállítás és a tárolás megkönnyítése miatt a roller összehajtható kivitelt kapott. A biztonságos közlekedés érdekében tárcsafék és elektromos fék kettős rendszere, valamint beépített világítás áll a felhasználó rendelkezésére. A NAVEE N40 belsejében 350 wattos kefe nélküli elektromotor teljesít szolgálatot, ez teszi lehetővé a 25 km/órás maximális haladási sebességet.

A fontosabb adatokat le lehet olvasni a kormányra szerelt kijelzőről, amely megjeleníti az aktuális haladási sebességet, az akkumulátor töltöttségét, stb. Habár szakadó esőben meggondolandó a roller használata, azért a tócsákat nem kell kerülgetni, mivel a borítás kapott egy IPX4 minősítésnek megfelelő védelmet a fröccsenő vízzel szemben. A NAVEE N40 burkolata alatt található akkumulátor lehetővé teszi azz, hogy egyetlen feltöltéssel megtegyünk akár 40 km-t is. A NAVEE N40 elektromos roller most mindössze 429 eurós áron rendelhető a Cafago jóvoltából, ami hazai pénzben megközelítőleg 174 ezer forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

NAVEE S65 elektromos roller

A Cafago másik ajánlata az S65, szintén 10 colos kerekekkel hódítja meg a messzeséget, miközben meghajtásáról egy erősebb, 500 wattos motor gondoskodik. A roller alumínium váza 120 kg-os maximális terhelést tűr, a leggyorsabb haladási sebesség 25 km/óra, és akár a 25 fokos emelkedőkkel is elbír. A változékony terep sem jelenthet akadályt, köszönhetően a kettős lengéscsillapító rendszernek. A NAVEE S65 rendelkezik némi korlátozott védelemmel a vízzel és a porral szemben, amely megfelel az IPX5 besorolásnak.

A roller fel lett szerelve egy multifunkcionális LED-műszerfallal, ezen megjelenik minden fontosabb vezetéssel kapcsolatos adat, például valós időben láthatjuk az akkumulátor töltöttségét. Az S65 ugyanúgy összehajtható kialakítást kapott, így sem a szállítás, sem a tárolás nem okozhat gondot. A biztonságos közlekedést tárcsafékek és beépített világítás igyekszik garantálni, a többi a sofőrön múlik. Az elektromos roller egyetlen feltöltéssel legfeljebb 65 km-t tud haladni, vagyis ideális lehet városon belüli közlekedésre, vagy ingázásra is. A NAVEE S65 elektromos roller most 899 euróba kerül a TC4888 kuponnal a Cafago webáruházában, ami magyar pénzre átszámítva megközelítőleg 362 ezer forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid