Két új vízálló okosóra 30 dollár alatt

0

A Tomtop webáruházában most két akciós okosórára szeretnénk felhívni a figyelmet, az ok pedig egyszerű: a készülékek kevesebb, mint 30 dolláros áron rendelhetőek, mégis nagyjából mindent tudnak, amit egy ilyen jellegű eszköztől el lehet várni. Legyél akár a kütyük szerelmese, vagy valódi sportember, ez a két viselhető eszköz vélhetően méltó lesz a figyelmedre.

Xiaomi Haylou LS2

A Xiaomi Haylou LS02 nem csupán a Bluetooth 5.0 modem miatt érdekes, hanem azért is, mert összesen 12 sport üzemmódot kínál az aktív életet élők számára, illetve az sem egy utolsó dolog, hogy képes a nap 24 órájában figyelni a pulzust a fejlett érzékelőnek köszönhetően. A külső burkolat ellenáll a víznek és a pornak, mégpedig az IP68 minősítésnek megfelelően. Amennyiben sikerült egy másik eszközzel párosítani, az óra jelzi annak értesítéseit, a bejövő hívásokat, a szöveges üzeneteket, illetve irányíthatóvá válik a készülék médialejátszója, valamint a kamera. A felhozatalt a beépített légzési gyakorlatok, valamint a lépésszámláló teszi teljessé. A készülék üzemideje is nagyon ott van a szeren, mivel egyetlen feltöltéssel képes akár 20 napon keresztül is tud működni, pedig csupán egy 260 mAh kapacitású aksi van a belsejében. A Xiaomi Haylou LS02 okosóra most mindössze 28,99 dolláros áron rendelhető, ami magyar pénzben nagyjából 8.700 forintot jelent. További részletek és rendelés ezen a linken!

G28 okosóra

A G28 okosóra a hétköznapi felhasználó megbízható társa lehet, akár sportos az életvitele, akár nem. A készülék szintén vízálló külső borítással rendelkezik, ami megfelel az IP68 besorolásnak, így simán el lehet vele menni úszni, vagy tusolni (nem forró vízzel!), a készülék elektronikája nem fog sérülést szenvedni. A kütyü fontos alkotóeleme a Bluetooth 5.0 modem, aminek köszönhetően bármilyen Android vagy iOS rendszert futtató okostelefon és tablet párosítható az eszközzel, amin ezután jelezve lesznek a fontosabb értesítései, valamint a bejövő hívások. A megjelenítő 1,28 colos, kapunk több cserélhető számlapot, és természetesen van egy az órának dedikált alkalmazás is, amivel szinkronizálható minden fontosabb adat. Pulzusmérő, lépésszámláló, alvásmonitorozás – ezek természetesen részét képezik a felhozatalnak. A készülék belsejében lévő akkumulátor normál felhasználás mellett képes akár 8-10 napos működést is biztosítani, míg a készenléti idő akár 45 nap is lehet. A G28 okosóra most mindössze 25,99 dolláros áron rendelhető a Tomtop webshopjából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 7.800 Ft-ot jelent. További részletekért és megrendelési lehetőségekért kattints erre a linkre!

 

Persze nem csupán ezek az akciós termékek a Tomtop kínálatában, akadnak további említésre méltó ajánlatok is.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid