Jön a Black Shark 3S

0

Reméljük nem felejtettétek el, hogy a Xiaomi is rendelkezik saját gamer okostelefonokat gyártó részleggel, és mivel mostanában szinte potyognak a játékra kiélezett brutális mobilok, a Black Shark munkatársai sem akarnak kimaradni a jóból. Sőt mi több, épp a brand vezérigazgatója erősítette meg, hogy létezik egy Black Shark 3S modell, amiben jó eséllyel a Snapdragon 865 frissített verziója teljesít szolgálatot.

Luo Yuzhou nemrégiben a szóban forgó készüléket használta arra, hogy a kínaiak kedvenc közösségi oldalán, vagyis a Weibón posztoljon egyet, a rövid üzenetben csak az állt, hogy rengeteg minden történt az elmúlt napokban. A rejtélyes megosztás valószínűleg a Snapdragon 865+ lapka érkezésére, valamint a minap bemutatott gamer mobilok – Lenovo Legion Duel, Asus ROG Phone 3 – debütálására utal. Ha jobban belegondolunk, akkor teljesen időszerű az új Black Shark okostelefon érkezése, hiszen a Black Shark 2 tavaly márciusban debütált, majd a nyáron kapott egy frissítést a Black Shark 2 Pro képében.

Vélhetően most is hasonló lesz a forgatókönyv, de idén márciusban együtt debütált a Black Shark 3 és a 3 Pro, az újabb modell pedig a Black Shark 3S nevet kaphatja.

A hamarosan érkező készülék belsejében Qualcomm Snapdragon 865+ processzor, valamint UFS 3.1 szabványú belső tárhely teljesíthet majd szolgálatot, mindezt remélhetőleg egy legalább 120 Hz-es képfrissítési rátával rendelkező megjelenítő takarásában. A legutóbbi 3 Pro modell támogatja a 65 wattos gyorstöltést, ám a Xiaomi birtokában ott van a saját fejlesztésű 120 wattos metódus is, ki tudja, talán épp most látják elérkezettnek az időt arra, hogy alkalmazzák egy kereskedelmi forgalomba kerülő mobil esetében. Ezek persze egyelőre csak feltételezések, ami viszont biztos, hogy a Black Shark 3S létezik, és valószínűleg a nem túl távoli jövőben be is fogják mutatni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid