Két új Amazfit okosóra érkezett, a Pop Pro és a GTS 2 Mini

0

A Xiaomi alá tartozó vállalat a minap tartott egy rendezvényt Kínában, amelynek keretein belül két vadonatúj okosórát leplezett le a nyilvánosság előtt. Az egyik az Amazfit Pop Pro, míg a másik az Amazfit GTS 2 Mini névre hallgat. A készülékek a már egy ideje a piacon lévő Amazfit Pop illetve Amazfit GTS 2 órák variánsai.

Amazfit Pop Pro

Összességében véve az Amazfit Pop Pro nagyjából megegyezik a “nem Pro” változattal, amelyet Indiában egyébként Amazfit Bip U néven árusítanak. A megjelenítő 1,43 hüvelykes, négyzetes kialakítású, LCD panelre épül, a felszereltség részét képezi egy Bluetooth 5.0 modem, az óra vízálló az 5ATM minősítésnek megfelelően, a szoftvere 60 különböző sport üzemmódot tartalmaz, és így tovább.

Az akkumulátor kapacitása 225 mAh, a gyártó 9 napos üzemidőt ígér egyetlen feltöltéssel. Az óra saját beépített GPS navigációval rendelkezik, ez az, ami az eredeti kiadásban nem volt meg, az ugyanis kénytelen volt a párosított telefon GPS eredményeit felhasználni, amikor kültéri edzéseket kellett követnie.

Az extra modulnak köszönhetően a vételár nagyjából 60 dollár, az értékesítés december 10-én kezdődik, ezen a napon jelenik meg az Amazfit Pop Pro a nagyobb ázsiai kereskedő kínálatában. Az órát fekete, zöld és pink színben lehet majd megvásárolni.

Amazfit GTS 2 Mini

Az Amazfit GTS 2 Mini esetében nem lehet új funkciókról beszélni, teljesen ugyanazokat a lehetőségeket és opciókat kínálja, mint az Amazfit GTS 2. A különbség a méretben és az akkumulátorkapacitásban érhető tetten. A megjelenítő 1,65 hüvelyk helyett mindössze 1,55 colos, szerencsére a panel maradt ugyanúgy AMOLED.

Az telep kapacitása 220 mAh, ám tekintve a kisebb méretű kijelzőt, az óra képes lesz aktív felhasználás mellett 7, átlagos nyúzás esetén 14, energiatakarékos, alapvető felhasználás mellett pedig 21 napos működésre. A készülék kínai valutából átszámítva nagyjából 106 dolláros áron kerül majd forgalomba, vagyis jobban mondva már kapható is a brand weboldalán, mégpedig rózsaszín, zöld és fekete árnyalatokban.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid