Kiárusítás a Geekbuying lengyel raktárában + friss kuponok

0

Ezúttal is egy rakat jóárasított termékkel próbálja meg becsalogatni a webshopjába vásárlóit a Geekbuying, ráadásul a lengyel raktárban is bővült a kínálat, és persze jött néhány kupon is.

Az első promóció egy kiárusítás, ahol akár 80% kedvezménnyel is kifoghatunk dolgokat, ráadásul az oldal tetején található kuponokkal további dollárokat is spórolhatunk.

Az ajánlatban megtalálhatóak a szokásos elektronikai kütyük, az okostermékek, a szabadidővel kapcsolatos cuccok, háztartási cikkek, és a ruházati kellékek is, így mindenki találhat majd kedvére valót. Az adott kategóriáknál egyébként 3 fül is van, így pl. elektronikánál találhatunk TV okosítókat, általánosabb elektronikai cikkeket és okosórákat is a megfelelő fül megnyitásával. A teljes kínálatot itt találjátok.

A másik akció azoknak lehet érdekes, akik nem szeretnek várni. A lengyel raktárban lévő kütyüket találhatjátok meg itt, ahonnan nagyon gyorsan megérkeznek a termékek. Bár jóval limitáltabb mennyiségű áruból választhatunk, mini PC-ből és TV okosítóból bőven lehet szemezgetni.

Ne felejtsétek itt sem használni az adott oldal tetején látható kuponokat. A szállítás a lengyel raktárból ingyenes, és általában pár munkanap alatt kézhez kapjuk a rendelt terméket. A teljes kínálat itt érhető el.

A végére pedig az ígért kuponok:

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid