Kiárusítás: kínai kütyük kuponos akcióban a Geekbuying oldalán

0

Folytatódik a Geekbuying webáruház márciusi Mega Kiárusítása, kuponos akciókkal, külön termékkategóriákra érvényes kedvezményekkel, számos érdekes, hasznos kütyüvel. A webshop még azok számára is tartogat valamit, akik PayPallel fizetnek.

A Geekbuying webáruház márciusi kiárusítása 3D nyomtatókkal, robotporszívókkal, elektromos rollerekkel és kerékpárokkal, gaming monitorokkal, lézergravírozókkal, laptopokkal és táblagépekkel várja az érdeklődőket többek között.

Mindezek mellett a választékban drónt, kézikonzolt, okosórát, powerstation akkumulátort, légkeveréses sütőt, napelemet, telefonos tartozékokat és még masszázs eszközöket is találni. A jelenlegi ajánlatok március 18. és 25. között érvényesek. A teljes kínálatot az alábbi linkre kattintva tekintheted meg:

Minél többet rendelünk, annál nagyobb kedvezményre lehetünk jogosultak az alábbi kuponok révén. Vásároljunk akár dollárban vagy euróban, a webshop extra kedvezményt biztosít számunkra.

Ha dollárban vásárolsz:

  • 50 dollár kedvezmény az 550 dollár feletti megrendelésekre a 24MGS1U kuponnal
  • 25 dollár kedvezmény a 300 dollár feletti megrendelésekre a 24MGS2U kuponnal
  • 10 dollár kedvezmény a 100 dollár feletti megrendelésekre a 24MGS3U kuponnal
  • 3 dollár kedvezmény a 30 dollár feletti megrendelésekre a 24MGS4U kuponnal

Ha euróban vásárolsz:

  • 50 euró kedvezmény az 550 euró feletti megrendelésekre a 24MGS1 kuponnal
  • 25 euró kedvezmény a 300 euró feletti megrendelésekre a 24MGS2 kuponnal
  • kedvezmény a 100 euró feletti megrendelésekre a 24MGS3 kuponnal
  • 3 euró kedvezménye a 30 euró feletti megrendelésekre a 24MGS4 kuponnal

Ha valaki PayPallel, netán hitelkártyával fizet, további extra 5 eurós vagy dolláros kedvezményt kap, ha a megrendelésének végösszege 200 euró vagy dollár feletti.

Van egy külön kiárusítás, amely elsősorban a kreatív elméket igyekszik megszólítani. Ennek kínálatában 3D nyomtatókat, lézergravírozókat, 3D szkennelőket, műszereket és szerszámokat árusítanak a szokottnál kedvezőbb áron.

Egy másik vásár kifejezetten az elektromos rollerekre, kerékpárokra, energiatároló megoldásokra, napelemekre szakosodott. Ugyanakkor akciókamerát, biciklis kiegészítőket is találni az alábbi linkre kattintva:

A Geekbuying egy otthoni, intelligens háztartási eszközöket felvonultató tematikus kiárusítást is összeállított vezeték nélküli- és robotporszívókkal, szépségápolási eszközökkel és más érdekességekkel.

Az utolsó összeállítás a legérdekesebb, ide kerültek a különböző szórakoztató elektronikai és számítástechnikai kütyük. Laptopok, gaming monitorok, projektorok, mini PC-k, tabletek és más effélék gyűjtőhelye ez. Külön felhívnánk a figyelmet a kínálatban található két kijelzős N-one laptopra, ami mindenképp megér egy kattintást.

 

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid