Hivatalos: március 21-én debütál a OnePlus Ace 3V

0

Végre hivatalos információnk van arról, hogy mikor mutatják be a prémium középkategóriás OnePlus Ace 3V-t. Maga a gyártó jelentette be a kínai közösségi médiafelületeken keresztül, hogy a készüléket március 21-én fogják piacra dobni. A hivatalos képek és videók pedig megerősítik azt, amit nagyjából eddig is tudtunk: a mobil két hátlapi kamerát kap, lapos oldalakat, és egy csinos lila árnyalatban is kapható lesz.

A OnePlus Ace 3V állítólag az első olyan okostelefon lesz, amelynek belsejében Snapdragon 7+ Gen 3 lapkakészlet zakatol, és a készüléket akár 16 GB operatív memóriával, illetve 512 GB háttértárral is meg lehet majd vásárolni.

A gyártó kínai részlegének elnöke azt is elárulta, hogy az akkumulátor jobban fog teljesíteni, mint az, amely a OnePlus 12-ben található, és szerintük ez azért lesz lehetséges, mert egy méretesebb, 5500 mAh kapacitású telep kerül az újdonság borítása alá. Nincs nagy megfejtés, nagyobb kapacitás, hosszabb üzemidő.

A kedvcsináló plakátokon a készüléket kétféle festéssel láthatjuk. Az egyik egy hagyományosabb szürke, a másik pedig egy lila árnyalat. Mindkettőnél úgy tűnik, hogy valamilyen üveg borítást fognak alkalmazni. Az okostelefonon jól látható a szinte védjegynek számító riasztási csúszka, amely már az Ace 3 modellen is ott volt, ami a nemzetközi piacokon mint OnePlus 12R került a boltok polcaira.

Az okostelefon alján helyet szorítottak egy sztereó hangszórónak, egy USB-C csatlakozónak, egy mikrofonnak és SIM-kártya tálcának. Nagy meglepetés lenne, ha a készülék tetejére fülhallgató kimenet kerülne, így erre nem igazán számítunk. Ez az extra az elmúlt évtized nagy részében hiányzott mind a középkategóriás, mind a prémium OnePlus mobilok felszereltségéből.

A OnePlus Ace 3V globálisan a Nord széria égisze alatt jelenhet meg. Ha szeretnél részletesebben megismerkedni az újdonsággal, ajánljuk korábbi cikkeinket!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid