Kiárusítás: Office 2021 és 2019 áron alul, ráadásul a Windows 10 is olcsóbb lett

0

Egy dobozos Microsoft Office szoftver vagy egy Windows operációs rendszer egy vagyonba kerül a legtöbb esetben, de OEM szoftverkulcsokat vásárolva akár töredék áron is hozzájuk lehet jutni. Érdemes megnézni a kínálatot, rengeteg népszerű programot áraztak le a napokban!

Az eredeti szoftverkulcsokkal foglalkozó Keysfan számos népszerű szoftvert árazott le jelentősen, köztük különféle Microsoft Office és Windows verziókat.

 

Keysfan friss promóciójában a 2021-es Office szoftvercsomag egyszeri vásárlásával most mindössze 27,36 euróért (kb. 11.150 Ft) élethosszig tartó hozzáférést kapsz a Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams és OneNote programokhoz. Ez az egyszeri vásárlás lehetővé teszi, hogy az összes szoftvert telepítsd Windowsra, és használd őket otthon vagy a munkahelyeden. Ha többet vásárolnál, akkor vannak csomagajánlatok is, így még olcsóbban juthatsz Office 2021-hez. Az 5-ös pakk esetében egy licenc most mindössze 14,13 euróba kerül, ami durván 5.750 Ft!

Microsoft Office kiárusítás

Akár a 2021-es, akár a 2019-es Office-t választod, mindenképpen ajánlott hozzá egy eredeti Windows 10 vagy Windows 11-es licenc. A Windows 10 akár már 6,14 eurós áron is megvásárolható, ráadásul ingyen frissíthetsz Windows 11-re.

Eredeti Windows 10 és 11 jó áron

Windows + Office csomagok 62%-kal olcsóbban

Az alábbi árakat a KFLE62 kuponkód felhasználásával kapod meg:

További Office ajánlatok itt >>

További Windows rendszerek fél áron

Az alábbi árakat a KFLE50 kuponkód felhasználásával kapod meg:

További Windows ajánlatok itt  >>

További hasznos szoftverek

Vannak különféle hasznos eszközök is, ezekből itt találsz egy válogatást, de az alábbiakban lesz pár kiemelt ajánlat:

Ezért válaszd a Keysfan oldalát:

  • Pénzt takaríthatsz meg: A Windows vagy az Office szinte bármelyik verzióját beszerezheted. A Microsoft legújabb szoftver- és biztonsági frissítéseit is megkapod.
  • Legális licencek: A szoftvert közvetlenül a Microsoft hivatalos weboldaláról töltheted le, majd az aktiváló kóddal aktiválhatod a szoftvert. A termék 100%-ban eredeti. A Keysfan licencek legálisak, és a Keysfan minden eladott licencre garanciát vállal.
  • 24/7 ügyfélszolgálat: Amikor megvásárolod a Keysfan bármelyik szoftvercsomagját, jogosult leszel az ügyféltámogatási szolgáltatásokra, ha problémáid adódnak a csomagok telepítésével vagy használatával kapcsolatban. A Keysfan élethosszig tartó vevőszolgálatot biztosít!

 

A vásárlási folyamat kényelmes és gyors. Csak tedd a kiválasztott terméket a kosárba, és írd be a megfelelő kedvezménykódot. A rendszer automatikusan kiszámítja a kedvezményes árat. Add meg az e-mail címed, a sikeres fizetés után a Keysfan elküldi az aktiváló kulcsot, a rendelési információkat és a telepítés részleteit emailben. Az egész folyamat nem fog sok időt igénybe venni!

A Keysfan-tól vásárolt licencekre nem vonatkoznak előfizetési korlátozások, így a Keysfan licencek “élethosszig” szólnak, és korlátlan hozzáférést biztosítanak: az operációs rendszer frissítve és támogatva lesz az élettartama alatt. A telepítési és használati folyamat során a felhasználók bármilyen kérdés esetén kapcsolatba léphetsz a Keysfan technikai támogató csapatával, 24/7 online (kapcsolattartó e-mail: Support@Keysfan.com). A Keysfan élethosszig tartó értékesítés utáni szolgáltatást nyújt, vagyis ha a szoftver használata során bármilyen kérdésed van, fordulj bátran a Keysfanhoz.

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is. 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a Support@Keysfan.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Keysfan.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Keysfan.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Keysfan.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a Support@Keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Keysfan

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid