Kiderült a Nokia 8 várható ára

1

Korábbi hírek szerint a Nokia 8 lesz a vállalat új androidos csúcsmobilja, és most kiderült a készülék feltételezett ára.

A Nokia 8 a JD.com kínai webáruházban bukkant fel. A hivatalos specifikációk egyelőre még hiányoznak, és a közzétett képek is csak koncepciók, az ár viszont akár valós is lehet, hiszen a JD a Nokia exkluzív partnere, a Nokia 6-ot is kizárólag itt forgalmazzák egyelőre.

A weboldal szerint a Nokia 8 3188 jüanba kerül majd, ami átszámolva durván 135 ezer forint. Nyilván a hazai ár ennél magasabb lesz – ha egyáltalán eljut hozzánk a mobil -, de mindenképpen jó ár/érték aránnyal számolhatunk. A középkategóriás Nokia 6 kínai ára egyébként 1699 jüan (kb. 72 ezer forint).

A Nokia 8 specifikációiról még csak kósza pletykák vannak, lehet hallani például 5.7 colos QHD AMOLED kijelzőről, Carl Zeiss hátlapi kameráról és 6 GB RAM-ról, de ezeket egyelőre érdemes fenntartással kezelni. Reméljük hamarosan több részlet is kiderül.

Egyébként február 26-án tart egy sajtóbemutatót a Nokia az MWC-n, és az eddigi hírek alapján itt mutatják be az olcsóbb Nokia 3 és Nokia 5 készülékeket, a Nokia 3310 új kiadását, valamint bejelenthetik a Nokia 6 nemzetközi megjelenését.

via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid