Kiszivárgott fotókon a Samsung Galaxy Tab S3

0

Mivel nem kapunk Samsung Galaxy S8-cat az idei MWC kiállításon, várakozásainkat és bizodalmunkat a vállalat csúcstabletébe, vagyis a Galaxy Tab S3-ba helyezhetjük. A készülék már több helyen megkapta a maga tanúsítványait – FCC, Bluetooth SIG, Wi-Fi Alliance -, és most ismét próbára tették a táblagépet. A folyamat mellékterméke két fotó, amin a szerkezet pompázik, ráadásul ezek mellé érkezett egy új sajtókép is, amelyen a tablethez tartozó billentyűzet is látható.

A tajvani NCC zöld utat adott a készüléknek, így a szigetország határain belül immáron semmi akadálya a forgalomba kerülésnek. A procedúra eredményeként napvilágra kerültek a már említett fotók, amelyeken például ki lehet venni a készülék modellszámát, ami SM-T820 lesz. Ez egyébként egy Wi-Fi Only, tehát LTE modem nélküli kiszerelés.

A fotók minősége hagy némi kívánnivalót maga után, de azt jól látszik, hogy a tabletnek a Samsung Galaxy S6-ot idéző, úgynevezett “glass sandwich” dizájnja lesz. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az eszközt elől és hátul is üveg fogja borítani, fémkerettel elválasztva. Ezek után persze már nagyon érdekelne minket, vajon mennyire lesz könnyen karcolódó a burkolat, illetve mennyire lesz strapabíró a masina.

Az alábbi sajtóképet pedig @evleaks szivárogtatta ki:

A Samsung Galaxy Tab S3 várhatóan 9.7 colos, 2048×1536 pixeles kijelzővel, Qualcomm Snapdragon 820 lapkával, 4 GB RAM-mal, 64 GB belső tárhellyel, 12 megapixeles hátlapi, valamint 5 megapixeles előlapi kamerával debütálhat. Ami még igazán érdekessé teszi a készüléket, az az S Pen érintőtoll, amit már a Galaxy Note széria tagjai révén jól ismerhetünk.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid