Kiderült a Google Pixel Tablet várható ára

0

Nagyjából hat hónappal ezelőtt láthattuk először a Google Pixel Tabletet, amikor bemutatták a Pixel 7 mobilokat. A táblagép azóta sem jelent meg, de most új részletek kerültek napvilágra a készülékkel kapcsolatban. A friss szivárogtatásban a lehetséges tárhelyopciók, illetve a készülék ára is szerepel.

A legújabb értesülések Roland Quandt jóvoltából váltak közkinccsé, a tech bennfentes általában megbízható információkkal szolgál. Úgy tudja, hogy a Google Pixel Tablet 128 és 256 GB-os kiszerelésekben lesz kapható, “porcelán” és “ködfátyol” árnyalatokban. Imádjuk a Google fantázianeveit, mint látható az egyik lényegében a fehér (krémszín?), a másik pedig a fekete színre utal.

Quandt szerint a 128 GB-os konfigurációt 600-650 euró (~225-244 ezer Ft) közti áron fogják értékesíteni nálunk Európában. Azt sajnos nem tudni, hogy ebben az összegben az a dokkoló, amely révén a táblagép okos otthoni kijelzővé változtatható, benne lesz-e vagy sem. Mi nem vennénk rá mérget, hogy a kiegészítő ott lesz a készülék dobozában, de reménykedünk a kellemes csalódásban.

A Google Pixel Tablet állítólag 10,95 colos, 2560 x 1600 pixeles kijelzővel, Tensor G2 lapkakészlettel és egy olyan akkumulátorral érkezik, ami támogatja majd a 18 wattos töltést. A tablet támogatni fogja a Wi-Fi 6 és UWB szabványokat, hátlapjára és frontoldalára pedig ugyanaz a 8 megapixeles, Sony IMX355 szenzorral szerelt kamera kerül. A szóbeszédek szerint a Google táblagépe kompatibilis lesz egy stylussal, amit külön lehet majd megvásárolni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid