Kiderült: két Samsung Galaxy S7 változat lesz

0

Friss információk érkeztek a Samsung Galaxy S7-ről, pontosabban az S7 modellekről, hiszen itt is több változat lesz, akárcsak az S6 esetében. Nézzük a részleteket!

A SamMobile hozzájutott néhány bennfentes információhoz, amikből kiderül, hogy két Galaxy S7 modell lesz. A normál kijelzős variáns SM-G930-as jelöléssel, míg a hajlított kijelzős változat SM-G935-ös modellszámmal érkezik. Ez utóbbi a Galaxy S6 edge-hez hasonlóan hajlított megjelenítővel jön, feltehetően Galaxy S7 edge néven.

A fejlesztés a Samsung berkein belül Project Lucky kódnéven fut (lucky=szerencsés, a 7-et több kultúrában szerencsés számnak tartják), a készülékekre viszont Hero (Galaxy S7) és Hero 2 (Galaxy S7 edge) neveken hivatkoznak.

A kijelzőmérettel kapcsolatban egyelőre semmi biztosat nem tudunk, mint ahogy az sem került megerősítésre, hogy egy nagyobb, phablet méretű Galaxy S7-et is kiadna a Samsung. Az viszont nagyon valószínű, hogy két különböző hardvert használnak majd az újdonságokhoz, az egyik a Snapdragon 820 lesz, a másik pedig a Samsung új, saját fejlesztésű Exynos M1 processzora.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid