Kiderült a kiábrándító igazság a Samsung Galaxy W20 5G-ről

0

A Samsung hamarosan bemutat egy hajlítható okostelefont Kínában, az esemény november 19-én lesz. Az eddigi pletykák alapján egy flip kialakítású készülékre számított mindenki, ami sokaknak jó hírnek hangzott, hiszen a legtöbben nem hajlítható táblagépet, hanem egy kompakt méretű, flexibilis telefont szeretnének. A Samsung Galaxy W20 5G-ről azonban most kiderült, hogy nem lesz egyéb, mint egy 5G modemmel felszerelt Samsung Galaxy Fold.

Az információforrás a kínai telekommunikációs hivatal, ami minden készüléket letesztel, mielőtt megadná az engedélyeket a forgalomba hozatalhoz. A tanúsítványi eljárás során készülnek különböző dokumentációk, és ezeket a TENAA a legtöbb esetben publikálja is, lebuktatva egy csomó olyan készüléket, amit még be sem mutattak. A Samsung Galaxy W20 5G méretei teljesen azonosak a Galaxy Fold-éval, és a listázás megerősíti egy másodlagos képernyő meglétét, melynek képátlója változatlanul 4,6 hüvelyk.

Mondjuk akadnak apróbb eltérések is, mint például az akkumulátor kapacitása, ami jelen esetben 4135 mAh, miközben a Galaxy Fold 4380 mAh-s teleppel rendelkezik. A magyarázat emögött valószínűleg az, hogy ez csupán egy előzetes adatlap, így bőven van helye a tévedésnek. A Samsung november 19-én tart majd egy bejelentési ceremóniát, amelyet a Galaxy W20-nak fognak dedikálni. Az árazást tekintve egyelőre nincsenek információink, arra viszont elég komoly esély van, hogy egy helyi szolgáltató, a China Telecom fogja exkluzívan értékesíteni a készüléket.

Mivel a Samsung Galaxy Fold meglehetősen népszerű Kínában, cseppet sem lepődnék meg azon, ha elkapkodnák a hamarosan bemutatásra kerülő flexibilis okostelefont, nem sokkal annak startja után. Úgy látszik, ha valóban telefon méretű, flip kialakítású hajlítható mobilra vágyunk, kénytelenek leszünk bizalmunkat a Motorolába helyezni, ők ugyanis a rendkívül populáris RAZR széria újjáélesztésén munkálkodnak, flexibilis kijelzővel.

Motorola Razr 2019

Persze a Samsung is dolgozik valami hasonlón állítólag, de ez a mobil valószínűleg csak jövőre érkezik.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid