Kiderült még egy érdekesség a Galaxy A (2018) sorozatról

0

Hála @Onleaks és MySmartPrice tevékenységének, friss renderek készültek a Samsung Galaxy A széria 2018-as kiadásának modelljeiről, vagyis pontosítva a Galaxy A5 (2018) és Galaxy A7 (2018) készülékekről. A már eddig is pletykált Infinity Display kijelző mellett egy másik érdekességre lehetünk figyelmes a képeket böngészve: duál előlapi kamerakészlet van a mobilokon. Vajon tényleg ilyen újítást tervez a Samsung ezekre a prémium középkategóriás telefonokra? 

Persze nyilván elsőnek az ember szeme a megjelenítőkön akad meg, az egyik 5.5, a másik pedig 6 colos, de hála a 18:9-es képaránynak magasabbak és vékonyabbak lesznek, mint 16:9-es jelenlegi elődeik. A felbontás várhatóan 2160×1080 pixel lesz, vagy ahogy mostanában nevezik: Full HD+.

Ami még igazán érdekes, hogy a készülékek előlapján duál kamerakészlet van, mint ahogyan azt a bevezetőben is említettük. Ha valóban ilyen apparátussal látnák el ezeket a mobilokat, akkor az első ilyen jellegű Samsung okostelefonok lennének.

A hátoldalra érdekes módon nem kerül hasonló megoldás, pedig van már duál hátlapi kamerás Samsung mobil a Note 8-on kívül is.

A Galaxy A5 és A7 következő iterációinak belsejében a 10 nanométer csíkszélességű Exynos 7885 lapka fog dolgozni, ám bizonyos piacokon a Qualcomm Snapdragon 660 kerülhet a telefonok burkolata alá – ha hihetünk az eddigi értesüléseknek. Továbbá Always On Display funkcióról és IP68 szabvány szerinti vízállóságról is beszélnek a készülékek kapcsán.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid