Kiderült, mekkora aksija lesz a OnePlus 6T-nek

0

Már nincs egy szűk hónap sem a OnePlus 6T bemutatásáig, és ennek megfelelően folyamatosan potyognak a hírmorzsák a mobilról. Láttunk rendereket, tudjuk, hogy kijelzőbe szerelt ujjlenyomat-olvasót kap, és még számos más érdekességet hallani a kínai szupertelefonról. A minap épp az akkumulátor kapacitása szivárgott ki, ami remek alkalom, hogy újra foglalkozzunk a készülékkel.

Nem meglepetés, hogy a OnePlus 6T telepét Dash Charge gyorstöltési metódussal lehet majd szélsebesen táplálni, hiszen az elődök esetében is pontosan ezt a megoldást alkalmazta a gyártó. Egy kiszivárgott fotón jól látható az aksin lévő matrica, így már az sem titok többé, mekkora akkumulátort tesznek a zászlóshajókat gyilkoló zászlóshajóba. Egészen pontosan 10 százalékkal lesz nagyobb, mint a jelenlegi OnePlus 6 telepe, vagyis 3700 mAh kapacitásra lehet számítani. Feltéve, hogy ez a kép nem holmi hamisítvány, ami mindig benne van a pakliban. A fotó egy kínai Weibo felhasználó révén került fel az internetre, így sem megerősíteni, sem megcáfolni nem lehet egyelőre.

Az értesülések forrása azt állítja, hogy a telep átlagos kapacitása 3700 lesz, de a listázásban 3610 mAh szerepel majd. Bár az Oppo és a OnePlus ugyanabban a csónakban evez, utóbbi mégsem kapja meg új telefonjához a Find X Flash Charge Edition ultragyors 50W-os gyorstöltését, pedig egy ilyen húzásnak valószínűleg sokan örülnének. Marad helyette tehát a Dash Charge, ami az Oppo mobilokon VOOC néven fut.

Előzetes renderek

A többi pletykált specifikáció között szerepel Snapdragon 845 lapkakészlet, 6 vagy 8 GB RAM, a háttértár pedig lehet 64, de akár 256 GB is. Mivel a OnePlus 6 nemrégiben megkapta a legújabb Android rendszert, így talán nem hiábavaló reménykedni abban, hogy a 6T már eleve 9.0-val debütál. Ha minden igaz, október 17-én minden ki fog derülni a készülékkel kapcsolatban, persze addig is szemünk a pályán, bármi érdekesség napvilágra jut, azt meg fogjuk osztani Veletek is.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid