Kiderült mennyibe kerülhet a Samsung Galaxy Note 7

0

A Samsung Galaxy S7 modellek rendkívül sikeresnek bizonyultak, eddig nagyjából 26 millió példány fogyott a két készülékből, aminek köszönhetően két éves rekordbevételt könyvelhetett el a Samsung a legutóbbi negyedévben. A gyártó következő nagy dobása a Galaxy Note 7 lesz, aminek most kiderült a várható ára.

A Note 7 leginkább az S7 edge-re fog hasonlítani, hiszen egy enyhén hajlított kijelzővel szerelik, és úgy néz ki nem is lesz “normál” modell. Ennek megfelelően alakulhat az árazás is, Európában állítólag 849 euróba kerül majd a legolcsóbb Note 7 variáns, ez átszámítva 266 ezer forintra jön ki, de ha hozzávesszük, hogy hazánkba minden egy kicsit drágább, akkor simán lehetséges egy 270-280 ezer forintos magyarországi ár. A Galaxy S7 edge kezdőára egyébként 799 euró volt, azaz a Note 7 egy kicsit drágábban nyit.

Samsung-Galaxy-Note-7-Colors

Mit is kapunk ezért a nem csekély összegért? Az egyik legfőbb plusz a Galaxy S szériához képest az S Pen érintőtoll, ami állítólag megújul, és kap néhány új funkciót, de említést érdemel még az USB-C port és az írisz-szkenner is. A Note 7 állítólag vízálló lesz, kicsit erősebb hardvert kap az S7-nél, és minden bizonnyal 6 GB RAM lesz benne.

A bemutató augusztus 2-án lesz, mi már nagyon várjuk.

forrás: SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid