Jön a HTC Desire 10, ez lehet a HTC 10 olcsóbb változata

0

Ami azt illeti, hiába egy remek készülék a HTC 10, nem igazán akar fogyni. Ha év végéig elmegy belőle 1 millió példány, akkor az már nagy szó lesz. Ez azért eléggé riasztó szám, pláne ha az eddig eladott közel 26 millió Samsung Galaxy S7-hez viszonyítunk (igaz, ebben benne vannak a hajlított változat eladási adatai is). Talán a HTC csúcsmodell olcsóbb változata javít majd a helyzeten…

Evan Blass, a nagy kiszivárogtató, aki leginkább @evleaks néven ismert, azt állítja, még ebben a negyedévben bemutatásra kerül egy új HTC okostelefon, a HTC Desire 10. Az értesülést megszokott módon a Twitter oldalán tette közzé a tech sajtó hírhedt alakja. Sajnálatos módon nem fedett fel semmit sem a készülék várható specifikációiról, vigaszdíjnak azonban megosztott velünk egy képet a készülék kameramoduljáról.

htc desire 10

htec desire 10 kameramodul

A kameramodul hasonlóságai az idei HTC csúcsmodellhez szülték a gondolatot, mely szerint ez a készülék más téren is közeli rokona lehet a tajvaniak zászlóshajójának. A felsőkategóriás hardverért és funkciókért cserébe lehetséges, hogy például a burkolat terén kellene a vásárlóknak kompromisszumot kötni, így fém helyett valamilyen műanyagházat kaphat az egyelőre titokzatos okostelefon. A HTC Desire 10 jó eséllyel szeptember elején debütál a berlini IFA kiállításon.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid