Tesztprogram buktatta le a Meizu MX6-ot

0

A kínai Meizu következő nagy dobása az MX6 lesz, amelyet július 19-én fognak bemutatni, vagyis jövő héten. A mobilon a cég valamely ismeretlen munkatársa vagy partnere lefuttatta a Geekbench elnevezésű szintetikus tesztprogramot, aminek köszönhetően mi is megismerhetjük a készüléket egy kicsit közelebbről. 

A csúcsmodell volt már szereplője néhány korábbi pletykának, ha ezek esetleg érdekelnének, javaslom nézz szét régebbi írásaink között! Az imént csúcsmodellt említettem, de a Geekbench eredményei – amelyek azért valamelyest egybehangzanak a múltbéli értesülésekkel – egy felsőkategóriás modellről adnak hírt, azaz kicsit elmarad a teljesítmény más gyártók zászlóshajóitól. Ezzel persze semmi gond nincs, hiszen várhatóan kedvező lesz az árazás.

mx6 geek

Az MX6 belsejében egy tízmagos Helio X20 processzor dolgozik, ami a MediaTek gyártósorain készül. A magok órajele 1.39 GHz, a rendszermemória kapacitása pedig 4 GB. A telefonon a teszt futtatásakor Android 6.0 Marshmallow futott.

mx6 antutu

A mobil már feltűnt az AnTuTu adatbázisában is, az ott látható eredmények, illetve hardveres komponensek szintén összhangban vannak a Geekbench oldalán látottakkal. A másik tesztapplikáció révén tudhatjuk, hogy a készülék Full HD felbontású megjelenítőt, 32 GB belső tárhelyet, valamint egy 12/5 megapixeles kamerapárost fog kapni. Az energiaellátásról pedig várhatóan egy 4000 milliamperórás akkumulátor gondoskodik majd.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid