Kiderült, mennyire lehet tartós vétel a Samsung Galaxy Note 20 Ultra

0

Szóval amikor az ember 485 ezer forintot kiad egy okostelefonra, nem meglepő, ha szeretné tudni, vajon mire számíthat, mennyire fogja bírni a kiképzést, mennyire lesz tartós vétel egy ilyen méregdrága készülék. Természetesen a Galaxy Note 20 Ultra-ról van szó, amit nemrég strapateszt alá vetettek, így most már tudunk egy hozzávetőleges képet alkotni arról, milyen összeszerelési minőséget képvisel a Samsung csúcsmobilja.

Gyorsan lelőjük a poént: a Samsung Galaxy Note 20 Ultra remekül teljesített Zack Nelson szokásos strapatesztjén. A JerryRigEverything YouTube-csatornára feltöltött videóban a telefon szinte minden próbatételben hozza a papírformát, kiválóan bírja a fizikai behatások szinte minden módját, egyedül az öngyújtós kijelzőégetés hagy rajta maradandó nyomokat, de hát valljuk be őszintén, hasonló körülményekkel ritkán találkozik az átlagos okostelefon-felhasználó.

Ami újdonság és egyben érdekesség, hogy a telefont immáron a Corning legújabb Gorilla Glass üvege, a Victus oltalmazza a karcoktól és más hatásoktól, de ami a csikarásokat illeti, az új bevonat látszólag pontosan ugyanúgy teljesít, ahogyan a korábbi generációk: a Samsung Galaxy Note 20 Ultra a Mohs-skála 6-os szintén kezd el karcolódni (a Gorilla Glass Victus elvileg az esések terén fejlődött leginkább). És ha már karcok: a kijelző alá szerelt ujjlenyomat-olvasó még azután is remekül dolgozik, hogy szakértőnk összekarcolta a képernyőt.

Ami pedig a hajlítást illeti, a telefon még nagyobb erő hatására sem deformálódik, de azért szerintünk egy ilyen árcédulával rendelkező készülék azért mindenképpen megérdemel valamilyen tokot. A videón egyébként nemcsak a kegyetlen próbatételek, hanem technikai részletek is láthatóak, például megismerkedhetünk az új S Pen belsejével, igaz, csak miután hősünk kettétörte azt…

Összességében véve minden jelenlegi és jövendőbeli Samsung Galaxy Note 20 Ultra tulajdonosnak érdemes megnéznie ezt a videót, az angol nyelvtudás nem hátrányos, de igazából nem is feltétel, mert sok esetben a képanyag önmagáért beszél.

Forrás: JerryRigEverything

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid