Márciusban debütál a Redmi Note 10 széria

0

A Xiaomi zászlaja alatt hódító Redmi Note 10 mobilok jó eséllyel indulnak majd az idei év legjobb ár/érték arányú telefonjai címért, így nem meglepő, hogy már sokan várják az érkezésüket. A középkategóriás készülékek március elején fognak debütálni – tudtuk meg hivatalos forrásokból.

Az új híreket a Redmi indiai ágazatának hivatalos Twitter-oldaláról kaptuk, ahol megerősítették, hogy a Redmi Note 10 készülékek márciusban, valamikor a tavaszi hónap elején fognak megérkezni. A mellékelt kedvcsináló arról nem igazán nyilatkozik, hogy milyen hardveres jellemzőkre lehet számítani, csak annyit írtak, hogy az új modellek komoly előrelépést jelentenek majd az előző generációhoz viszonyítva. Korábbi szóbeszédek alapján úgy tudjuk, hogy a Snapdragon 750G lapkakészlet és egy 108 megapixeles kamera is benne van a pakliban, de pontosabb adatokkal egyelőre nem rendelkezünk.

Mondjuk ezek a specifikációk inkább egy Pro modellhez illenek, az alap kiszerelésről azt beszélik, hogy valamelyik MediaTek Dimensity chipset lesz a lelke. Persze ezek tényleg csak pletykák. Mindenesetre ha már csak egy szűk hónap választ el bennünket a Redmi Note 10 mobilok érkezésétől, valószínűleg az elkövetkezendő hetekben folyamatosan csepegtetni fogják a készülékekkel kapcsolatos információkat, vagy a brand munkatársai, vagy a minden lében kanál szivárogtatók.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid