Csúcshardvert kaphat a Samsung Galaxy S20 “Lite” verziója is

0

Nagyjából két héttel ezelőtt kezdtek keringeni azok a kósza pletykák, amelyek szerint a Samsung egy olcsóbb Galaxy S20 modellt szeretne piacra dobni. A dél-koreai ETNews médiaorgánumnak pedig arról is vannak értesülései, hogy mikor mutatják be és helyezik forgalomba a készüléket.

A Samsung Galaxy S20 Lite, vagy ahogyan az új jelentések hivatkoznak rá, a Galaxy S20 Pen Edition (más források szerint Fan Edition) állítólag októberben kerül majd bemutatásra, a megfizethető S20 modell pedig ezután nem sokkal később a boltok polcaira is felkerül. Az elnevezés alapján nem kizárt, hogy a készülék támogatni fogja az egyébként a Galaxy Note szériát jellemző S Pen tollat, de ezt még ne vegyétek készpénznek.

Amiben egyetértenek ezek a szivárogtatók az az, hogy a telefon belsejében Qualcomm Snapdragon 865 húzza majd az igát, miközben a mobil One UI 2.5 rendszert futtat. A többi jellemző egyelőre még pletyka szinten sem ismert.

Samsung Galaxy S10 Lite

Az ETNews nem csupán az “olcsósított” Samsung Galaxy S20 modell sorsáról, de más készülékekről is tudni vél ezt-azt. Ha minden jól megy és nem tévednek, akkor a Galaxy Note 20 mobilok augusztusban kerülnek bejelentésre, mégpedig egy olyan Galaxy Z Flip változattal, amiben már 5G modem is szolgálatot teljesít. A Samsung Galaxy Fold 2 pedig szeptemberben futhat be, szintén a flexibilis okostelefonok rajongóinak nagy örömére.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid