Ilyen lesz a Galaxy F41, az új Samsung széria első tagja

0

Korábban már írtunk róla, hogy a Samsung hamarosan egy teljesen új okostelefon-családot indít hódító útjára, ami a kamerákat helyezi majd előtérbe, az egyéb jellemzőket illetően pedig középkategóriás ajánlatokra számítunk. Az első mobil a szériában a Samsung Galaxy F41 lesz, amit már maga a gyártó is elkezdett reklámozni. Nézzük, mit tudunk eddig!

Ha minden jól megy, a Samsung Galaxy F41 október 8-án kerül leleplezésre. A Flipkarton közzétett promóciós oldalnak köszönhetően azt is tudjuk, hogy a Full HD+ felbontású megjelenítő Super AMOLED panelre épül, a hátoldalon összesen három kamera teljesít szolgálatot egy ujjlenyomat-olvasó társaságában, illetve az sem titok már, hogy az okostelefon hardveres komponensei egy 6000 mAh-s akkuból merítik majd a működéshez szükséges energiát.

A többi jellemzőt egyelőre nem erősítették meg hivatalosan, de egy korábban kiszivárgott használati útmutatónak köszönhetően úgy tudjuk, hogy sztereó hangszórópáros, valamint egy ultraszéles látószögű kamera is részét képezi majd a hardveres felhozatalnak.

A Galaxy F41 korábban feltűnt a népszerű szintetikus tesztalkalmazás, a Geekbench adatbázisában is, onnan pedig az derült ki, hogy a mobil burkolata alatt Exynos 9611 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot 6 GB RAM-mal karöltve. Sokan úgy gondolják, hogy a készülék igazából nem lesz más, mint egy újra kiadott Galaxy M31, de ebben a gondolatmenetben meg az a hiba, hogy a szóban forgó okostelefonnak összesen négy hátoldali kamerája van, ehhez képest az újdonság csak hárommal büszkélkedhet.

Valószínűleg ahogy egyre közelebb kerülünk a leleplezés napjához, még többet fogunk megtudni a Samsung Galaxy F41 kapcsán.

Túlzottan izgalomba jönni azonban nem érdemes a készülék miatt, mert első körben Indiában kerül forgalomba, és arról még pletyka szinten sem hallani, hogy máshol is megjelenne.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid