Kiderült, mikor jön a Xiaomi Mi Band 5

0

Úgy néz ki, megvan a régóta várt Xiaomi Mi Band 5 bemutatójának időpontja, és amennyiben valós az infó, már nem kell sokat várnunk.

Az alábbi promókép a kínai Weibo nevű közösségi oldalon bukkant fel, és a Xiaomi Mi Band 5 leleplezését vezeti fel. Az új modell szlogenje lefordítva valami ilyesmit jelent: “Hasonló, de mégis valami más”. Ennél persze fontosabb a dátum, ami június 11-e, minden bizonnyal ekkor jelentik be a készüléket.

De mit is tudunk a másfél hét múlva bemutatkozó új okoskarkötőről? Hivatalosan nem sokat, persze azért vannak már infók róla. A dizájn alapvetően nem fog sokat változni, de az előlap kicsit laposabb lesz, és egy jóval nagyobb, 1,2 colos OLED kijelző kerülhet majd a kütyüre.

Az egyik fontosabb újítás a véroxigénszint-mérés lehet, illetve kapunk újfajta sportmódokat is, például jógát. Az alábbi képen állítólag a Mi Band 5 kínálata látható:

A hírek szerint lesz NFC is az újdonságban, de az egyelőre kérdéses, hogy a nemzetközi verzió is megkapja-e, vagy csak a kínai. Az Amazon Alexa támogatás azonban biztosnak tűnik. Végül íme pár kiszivárgott képernyőkép:

A Mi Band 5 tehát nagy valószínűséggel június 11-én bemutatkozik, már csak az a kérdés, hogy mennyibe fog kerülni, és hogy mikor jön a Global verzió.

Via GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid