Kiderült, mire szolgálhat a Samsung Galaxy S10 tripla kamerája

0

Már korábban is olvashattunk olyan híreket, melyek szerint a legnagyobb Galaxy S10 modell tripla hátlapi kamerát kap, most pedig már arra vonatkozóan is vannak információink, hogy pontosan milyen megoldással készülhet a Samsung.

Összesen 3-féle Galaxy S10 modell jöhet jövő év elején, és ezekből a legdrágább kapja meg a tripla kamerát. A német AllAboutSamsung weboldal szerint a harmadik szenzor nem egy monokróm egység lesz, hanem egy extra széles látószögű 16 MP-es kameráról van szó, ami hasonló funkciót tölt majd be, mint az LG mobiloknál, vagyis ezzel fotózva sokkal több minden fér majd bele a képbe. Ez jól jöhet nyaralásnál, túrázásnál és számos más szituációban.

LG V30 széles látószög

Úgy néz ki, hogy marad a 12 MP-es főkamera változtatható apertúrával (f/1.5 vagy f/2.4), a második pedig egy telefotó kamera lesz 13 MP felbontással, és ezzel valósul meg az egyelőre ismeretlen mértékű optikai zoom. Ezek mellé pedig becsatlakozik harmadiknak a már említett 16 MP-es szenzor, ami valószínűleg OIS és autofókusz nélkül jön.

Frissítés: A legfrissebb hírek szerint az előlapon duál kamera lesz, tehát a legdurvább S10 verzió összesen 5 db kamerával bírhat.

Hogy pontosan mi lesz a három Galaxy S10 változat neve, azt még nem tudni, de az eddigi hírek szerint az alap modell szimpla, a középső pedig duál hátlapi kamerát kap. A harmadik pedig a tripla kamera mellett egy hatalmas, 6.44 colos kijelzővel bírhat majd.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid