Xiaomi Roborock S50 robotporszívó – Nem volt még ilyen olcsó EU raktárról

0

A Xiaomi legkomolyabb robotporszívója, a Roborock S50 a porszívózás mellett akár a felmosást is elvégzi helyettünk, és még sosem volt ennyire olcsó EU raktárról.

A Xiaomi Roborock S50-nek (2. generáció) nem igazán van konkurenciája, mivel gyakorlatilag mindenben maga mögé utasítja a hasonló árú termékeket. Nagyon erős, 2000 Pa szívóerővel rendelkezik, így a vastagabb szőnyegekkel sem lesz problémája, ráadásul automatikusan érzékeli a szennyezettebb részeket, és ilyenkor magától nagyobb fokozatra kapcsol.

Emellett a felmosás sem okoz neki problémát, mivel kapott egy víztartályt, így parkettánkat és járólapunkat is makulátlanra tisztítja. Nagyon fejlett rendszerrel bír, hiszen 13 szenzor segítségével térképezi fel a teret, és gondoskodik arról, hogy egyetlen apró sarok se maradjon ki a takarítás során. Amikor végzett, visszamegy a töltőállomáshoz, így a működése teljesen automatikus.

A fejlett appnak köszönhetően időzíthetjük, és távolról is irányíthatjuk, így mire hazaérünk már csak a tisztaság fogad minket. Egyik különlegessége, hogy mi is kijelölhetjük az útvonalát, de még a területét is, hogy hol szeretnénk, ha rendet rakna. Mindezt egy térképen tudjuk megadni, amit a Xiaomi robotporszívója maga rajzol meg a szenzorai alapján.

A Xiaomi Roborock S50 (nemzetközi verzió) általában 500 dollár körül szokott menni Kínából rendelve, de most 429.99 dollárért lehet beszerezni a Tomtop EU raktárából (100 db erejéig). Ha ezt lekésted, még akkor sem kell szomorkodni, mivel a WDXMSR kuponkóddal utána is kedvező áron, 439.99 dollárért lehet hozzájutni a robotporszívóhoz. Részletek és rendelés ezen a linken.

A szállítás ingyenes, és természetesen vámmentes. Azt az információt kaptuk, hogy a termék készleten van, gyorsan szállítják.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid