Hamarosan megérkezik a Nokia X6 globális verziója

0

Közel egy hónapnyi találgatás után végre megerősítést nyert a dolog, és nemsokára a világ számos piacán elérhetővé válik a Nokia X6, ami eddig csak Kínában volt fellelhető. 

Apró eltérés, hogy a nemzetközi változat a Nokia 6.1 Plus elnevezést kapja. Először Hong Kong-ban lesz elérhető, és csak ezután érkezik majd a többi régióba. Nem véletlen ez, hiszen a Nokia úgy véli, hogy Ázsiában nagyobb sikere lehet a készüléknek.

A nemzetközi modell egyébként teljesen megegyezik majd a kínai változattal, mind dizájn, mind pedig hardver tekintetében. Aki esetleg lemaradt volna róla, annak eláruljuk, hogy remek ár/teljesítmény árányú mobilról beszélhetünk, amely 5.8 colos notchos kijelzőt kapott, és a Snapdragon 636-os chip dolgozik benne, amit 4 vagy 6 GB memóriával és 32 vagy 64 GB tárhellyel vásárolhatunk meg.

Emellett üveg dizájn jellemzi elöl-hátul, és duál kamerát is kapunk. Szoftveresen lesz egy apró változás, mivel a kínai verzió egyedi felülete helyett az Android One fut majd rajta, természetesen a legújabb 8.1-es verziójú Oreo alapjain.

Forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid