Kiderült a prémium középkategóriás Motorola Edge 30 5G európai ára

0

A Motorola Edge+, vagy másképpen Edge 30 Pro az előző hónapban került forgalomba az USA-ban, és már Indiában, illetve itt Európában is be lehet szerezni. Az alapmodell viszont egyelőre nem jelent meg az öreg kontinensen, de a jelek arra utalnak, hogy ami késik, az nem múlik. A legfrissebb szivárgás példának okáért felfedte a prémium középkategóriás okostelefon várható európai árát.

A Motorola Edge 30 5G az egyik európai kereskedő oldalán tűnt fel nemrégiben, ahol 550 eurós, vagyis nagyjából 204 ezer Ft-os áron listázták az okostelefont. Összehasonlításként a Motorola Edge 30 Pro – amiben azért komolyabb hardver zakatol – 800 eurós áron van fent a Motorola Németország oldalán, míg az Edge 20 tavalyról 500 eurós áron kezdte meg pályafutását. A kereskedő néhány jellemzőt is közzétett, az általa publikált specifikációk megerősítik a korábbi szivárogtatásokat.

A készülék 6,5 hüvelykes P-OLED megjelenítővel lesz felszerelve, amelyen 2400 x 1080 pixeles felbontásban, 144 Hz-es képfrissítés mellett jelennek meg a tartalmak. A mobil belsejében Snapdragon 778G lapkakészlet végzi majd a munka dandárját, 8 GB RAM, valamint 128 GB háttértár társaságában.

A Motorola mobilját egy 4020 mAh-s telep látja el elektromos energiával, a telepet lehet majd akár 33 wattos töltőkkel is táplálni. A készülék hátoldalán egy széles, valamint ultraszéles modul foglal majd helyet, mindketten 50 megapixeles felbontással rendelkeznek, társuk lesz továbbá egy 2 megapixeles segédszenzor. Az előlapi kameramodul 32 megapixeles felbontásban készíti a szelfiket.

Amúgy az Edge 30 kódneve “Dubai”, és ha minden igaz, egy “Dubai+” modell is úton van, ennek a telefonnak a lelke állítólag egy még be sem jelentett Dimensity lapkakészlet lesz, ráadásul a készülék stylus-támogatással is bírni fog. Az idén várhatóan négy Edge szériás okostelefon érkezik, számítani lehet még egy Edge 30 Lite, valamint egy Edge 30 Ultra modellre is, utóbbi lesz az, amiről rendre azt beszélik, hogy egy 200 megapixeles elsődleges kamerával vértezik fel.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid