Kiderült a Samsung Galaxy Note 10 várható ára

0

Rengeteg mindent lehetett eddig olvasni a Samsung Galaxy Note 10-ről, illetve annak variánsairól, hiszen állítólag lesz belőle 5G-s kiadás, Pro verzió, sőt, egy olcsósított kiszerelés is. Mondhatni időszerű volt, hogy a napvilágra kerüljön egy olyan jelentés, ami a Samsung csúcstelefonjának az árát jósolja, vagy tippeli meg, és a minap meg is jelent egy ilyen.

A hírek forrása szerint a Samsung Galaxy Note 10 várható ára 1100-1200 dollár körül alakul, ami átszámolva 313-342 ezer forintot jelent, no persze nálunk jóval többre kell számítani a helyi adók miatt. Sajnos a jelentés nem tisztázza egyértelműen, hogy melyik modell ára ez, de a GSMArena munkatársai szerint ez vélhetően a standard változatra vonatkozik.

Samsung Galaxy Note 9

Az új értesülések nem csak az árról, hanem a telefon előlapi kamerájáról is szót ejtenek. Állítólag a Samsung kitalált valamilyen eljárást, amivel a képrögzítő apparátusnak otthont adó bevágás keretét vékonyabbra tudta szabni, vagyis kisebb lesz a kameralyuk, mint a Samsung Galaxy S10 modellek esetében. A Samsung Galaxy Note 10 széria várhatóan augusztusban kerül bemutatásra, és nem sokra rá megindul a forgalmazás is.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid