Kiderült a Xiaomi 13 Ultra európai ára

0

A kamerabajnok készülékek között is kiemelkedő ajánlat a Xiaomi 13 Ultra, amely hamarosan megjelenik az európai régiókban is. Habár az okostelefon árát még nem tették közzé hivatalosan, több forrás is megerősítette azt, vagyis már tudjuk, hogy mennyiért fogják kínálni a piac egyik legjobb fotós mobilját.

A Xiaomi 13 Ultra 1499 eurós (~558 ezer Ft) áron kerül majd forgalomba, nálunk, Európában. Ezért az összegért egy olyan kiszerelést kaphatunk, amelyben 12 GB RAM, valamint 512 GB háttértár található. A készüléket fekete vagy zöld színben lehet majd választani.

A vételár nagyjából 100 euróval több, mint amennyibe a 12/512 GB-os Samsung Galaxy S23 Ultra kerül, ugyanakkor a Xiaomi zászlóshajója mellé nem csupán adatkábelt, hanem egy 90 wattos töltőfejet és egy tokot is csomagolnak majd. Így legalább a készülék megvásárlását követően nem kell egyből a tartozékok után szaladgálni.

A fentebb említett összegért 6,73 hüvelykes, 1440p+ felbontású, 120 Hz-es AMOLED kijelzővel, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlettel, 5000 mAh kapacitású akkumulátorral, valamint egy világklasszis kamerarendszerrel szerelt okostelefon kerülhet a birtokunkba. Ha szeretnél közelebbről is megismerkedni a készülékkel, ajánljuk figyelmedbe korábbi cikkeinket!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid