Kiderültek a Galaxy Note 9 főbb tulajdonságai

0

A Samsung nemrég felfedte, hogy stílusosan augusztus 9-én mutatja be a Galaxy Note 9-et, ám most további érdekes részletek is kiderültek.

A techvilágban elég ismertnek számító újságíró, Eldar Murtazin állítólag már kézbe is foghatta a Note 9-et, és bár képeket nyilvánvalóan nem osztott meg, elárulta a főbb tudnivalókat a mobilról.

A beszámoló szerint elölről szinte semmi sem változik a Note 8-hoz képest (esetleg egy minimálisan csökken a káva, mint az S9-nél), és hátul is csak annyi lesz a különbség, hogy az ujjlenyomat-olvasó ezúttal a vertikális duál kamera alá kerül.

Állítólag javul a kamera minősége, és frissül az AR Emoji fícsör, de ami igazán örömteli változás, hogy nagyobb aksi kerül a mobilba. Korábbi hírek szerint 4000 mAh lesz a telep kapacitása, igaz, emiatt kissé a tömege is nő. A leírás szerint két napot is kibír majd a Note 9 egy töltéssel normál használat mellett, és akár 24 óra folyamatos videólejátszásra is képes lesz maximális fényerőn.

Megújul az S Pen is, ugyanis Bluetooth segítségével kommunikál majd a mobillal, de azt egyelőre sajnos nem tudni, hogy milyen új funkciókat kapunk. Jöhet egy érdekes új sárga színváltozat is, legalábbis erre utal a gyártó által kiadott hivatalos előzetes, amin az S Pen látható:

A meghajtásról az Exynos 9810, illetve a Snapdragon 845 gondoskodik majd régiótól függően, és alapesetben 6 GB RAM-mal, valamint 128 GB tárhellyel jön a készülék. Számítani lehet azonban 8 GB RAM-os és 256, illetve 512 GB tárhellyel szerelt variánsokra is.

Forrás: Mobile Review, via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid