Kiderültek a Xiaomi MIX Fold 4 jellemzői

0

A Xiaomi MIX Fold 3 tavaly augusztusban debütált, és a gyártó már javában dolgozik az utódon, ami szintén nyáron érkezhet. Most kiderült a MIX Fold 4 néhány jellemzője, nézzük meg ezeket röviden!

Az ismert kínai szivárogtató, Digital Chat Station nemrég közzétette a MIX Fold 4 főbb jellemzőit. A hajlítható telefon belső kijelzőjén állítólag sokkal kisebb lesz a gyűrődés, mint a MIX Fold 3 esetében, számíthatunk továbbá két irányú műholdas kommunikációra, illetve valamilyen IP védettségre is.

A MIX Fold 4 továbbá új, egyedi rezgőmotorral és megerősített zsanérral jöhet, a tömege pedig 220 és 240 gramm között lesz.

Xiaomi MIX Fold 3

Az újdonság meghajtásáról a Snapdragon 8 Gen 3 gondoskodik majd, amihez 16 GB RAM-ot és 1 TB tárhelyet szerelnek. A hátlapra 50 MP-es, nagy rekeszértékű fő kamera kerülhet, emellett számíthatunk egy ultraszéles látószögű egységre, valamint két telefotó kamerára, ezekből az egyik periszkópos lesz.

Az akkumulátor kapacitása a hírek szerint minimum 5000 mAh lesz, és akár 100 W-tal is lehet majd tölteni vezetéken keresztül.

Ha tartja a gyártó a tavalyi ütemtervet, akkor a Xiaomi MIX Fold 4 is augusztus környékén mutatkozhat be. A MIX Fold 3 sajnos (egyelőre) nem jelent meg Európában, de ott volt a barcelonai MWC kiállításon, és nemrég felkerült a vállalat nemzetközi weboldalára is. Előbb-utóbb hozzánk is eljuthat majd a Xiaomi valamelyik hajlítható mobilja, akár már a Fold 3 is, de nagyobb eséllyel a Fold 4.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid