A Samsung egy különleges, kihúzható kijelzős mobilon dolgozhat

0

A Samsung hasonlóan a többi gyártóhoz folyamatosan dolgozik új megoldásokon, és most egy nagyon érdekes termék szabadalmát nyújtották be, melyhez hasonlót nem láthattunk eddig.

A dél-koreai gyártó az USPTO-hoz (United States Patent and Trademark Office) nyújtotta be a tervrajzokat, amelyek egy olyan eszközt ábrázolnak, ami kihúzható kijelzőt tartalmaz. A flexibilis panel két széle behajlik a mobil házába, és szükség esetén ezt meg lehetne nagyobbítani az oldalak kihúzásával, így elméletileg megtriplázva a megjelenítő méretét.

Rengeteg kérdés felmerül ezzel kapcsolatban, például a strapabírás, ám ennek ellenére nagyon úgy tűnik, hogy a Samsung lát fantáziát ebben a megoldásban, mivel így egy jóval nagyobb kijelzőt lehetne egy relatív kompakt házba zsúfolni.

Természetesen nem biztos, hogy valaha is megvalósul majd a dolog, hiszen rengeteg ilyen terv nem jut el a forgalmazásig, ám a riválisok miatt hatalmas a verseny, és minden cég próbálja levédetni az épkézláb ötleteit, nehogy később pereskedni kelljen értük.

Forrás:  Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid