Kijavították a Samsung Galaxy Foldot

0

Egy friss jelentés szerint végre elkészült a Galaxy Fold, újratervezték a készüléket, ám sajnos ez nem jelenti azt, hogy a közeljövőben kapható lesz.

A Bloomberg forrásai szerint a Samsung kijavította a hajlítható mobilját, és ez a korábbi híreknek megfelelően két fontos dolgot jelent. Egyrészt megoldották, hogy a kijelző felső védőrétege ne legyen olyan könnyen eltávolítható (sokan normál védőfóliának nézték), másrészt pedig alakítottak kicsit a hajlítási mechanizmuson, hogy ne juthasson be por, szennyeződés a megjelenítő alá.

Forrás: MKBHD

Az újratervezett alkatrészeket állítólag hamarosan elkezdik szállítani a Samsung vietnámi gyárába, ahol majd az összeszerelést végzik. Sajnos azonban pontos megjelenési dátum még mindig nincs, sőt, nagyon úgy néz ki, hogy a Note 10 modellek augusztus 7-ei debütálásakor sem láthatjuk még az új verziót.

A Samsung hajlítható mobilja egyébként eredetileg április 26-án jelent volna meg az USA-ban, majd nem sokkal később Európában, most azonban úgy tűnik, hogy csak az ünnepi időszakban (talán valamikor ősszel) kerül majd piacra.

A vállalat vezetője, DJ Koh egyébként nemrég egy interjúban elismerte, hogy elszúrták a Galaxy Fold megjelenését, túlságosan erőltették, pedig még nem volt kész, ami nagyon kínos volt.

Forrás: Bloomberg, via AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid