Mégis jön az Android 9.0 a Redmi 6 és 6A mobilokra

0

Gondolom voltak páran áprilisban, akik a szívükhöz kaptak, amikor kiderült, hogy nem jön a Redmi 6 és Redmi 6A telefonjukra Android 9.0 Pie frissítés, ugyanis a Xiaomi akkor kaszálta ezt a projektet. A kínai gyártó ki tudja miért, de úgy néz ki, meggondolta magát, és mégis eljuttatja a frissebb rendszert ezekre a készülékekre, mi több, keresik a bétatesztereket. Amúgy a Pocophone F1-hez is, csak ott már az Android Q-t teszik majd próbára.

A jelentkezési határidő július 7-e, és azok a szerencsés kiválasztottak, akik bekerülnek a béta programba, majd 10-én kapnak egy üzenetet. Érdekes módon Mi 6 tesztelőket is keres a Xiaomi, holott az a telefon már megkapta az első Pie bétát még valamikor áprilisban.

Xiaomi Redmi 6

Mindez azt jelenti, hogy jó eséllyel mégis lesz Android Pie frissítés a Redmi 6 és 6A mobilokra, bár valószínűleg nem a közeljövőben. Egyébként nagyon dicséretes, hogy a Xiaomi meggondolta magát, hiszen a Redmi 6A egy alig száz dolláros telefon volt akkor, amikor piacra került. Ennél nem sokkal kevesebbért osztják a gombos mobilokat, szóval nem csekély fegyvertény, ha ez a készülék valamikor Android 9.0 Pie operációs rendszert futtathat a jövőben. Van köztetek Redmi 6 vagy Redmi 6A tulajdonos?

Forrás: XiaomiGSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid