Van egy rossz hírünk az Oppo kijelző alá szerelt kamerájával kapcsolatban

0

Az Oppo nemrég hivatalosan is bemutatta a kijelző alá épített “láthatatlan” kameráját, ami egy régóta várt újítás, amely révén végleg szükségtelenné válhatnak majd a notch-os megoldások. Ám a vállalat alelnöke szerint még nem tökéletes a technológia.

Hatalmas elvárások vannak egy ilyen újító és innovatív fejlesztéssel kapcsolatban, ám Brian Shen türelemre intette a rajongókat. Mindezt egy Weibo posztban tudatta a nyilvánossággal, mégpedig válaszul egy érdeklődő korábbi írására, akit az új kamera által készített fotók minősége izgatott.

Szóval egyelőre a képek színvonala hagy némi kívánnivalót maga után, de ez mégiscsak egy új technológia első iterációja, így valamelyest érthető a helyzet. A kérdés már csak az, mikorra lesz olyan szinten a konstrukció, hogy kiadhassák az első ezzel szerelt készüléket.

Már mások is mondták, és mi is csak egyet tudunk azzal érteni, hogy a kijelző alá szerelt kamera egy óriási mérföldkő lesz az okostelefonok történetében, és ezt a forradalmat egyelőre az Oppo vezeti (bár a Xiaomi és a Samsung is készül hasonlóval). Ők már így is elég sokat tettek a mobilos kamerák fejlődéséért, gondoljunk csak a motorikusan forgó képrögzítő egységgel ellátott Oppo N1-re 2013-ból (!), vagy a notchot valamennyire tűrhetővé tevő F9-re. Végül, de nem utolsósorban ott van az Oppo Reno és a Find X, amelyek szintén szokatlan slider, illetve pop-up megoldásokkal igyekeztek – nem kevés sikerrel – meghökkenteni bennünket.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid