Megjelent az új SMA M4 okosóra

0

Íme egy vadonatúj okosóra az SMA M4 képében, ami számos igényt képes lesz kielégíteni, legyél akár a sport oltárán rendszeresen áldozó örökmozgó, vagy a high tech kütyükért rajongó őrült. A készülék vízálló, saját GPS modullal bír, tele van sport üzemmódokkal, ráadásul az ára sem vészes, így érdemes megismerkedni vele kicsit közelebbről is.

A gyártó nagyon büszke a készülék fejlett navigációs rendszerére, valamint a kiválóan kalibrált iránytűre. Elsősorban, de nem kizárólagosan a mozogni vágyóknak lett alkotva ez az óra, ami rengeteg sport üzemmódot kínál, ezeknek a segítségével az edzések még effektívebbek lesznek, mindegy mit csinálsz.

Az M4-nek jó hasznát fogod látni akár biciklizel, futsz, hegyet mászol, vagy csak simán sétálsz. Az óra minden fontos adatot közölni fog veled, hiszen olyan érzékelőkkel látták el, amelyeknek köszönhetően folyamatosan képben leszel a fontos tudnivalókat illetően, mint a kültéri magasság, a légnyomás, vagy a hőmérséklet. Ha túrázni indulsz, az óra hatalmas segítség lesz, bármerre is tartson utad.

A tested is teljes ellenőrzés alá vonható, hiszen az SMA M4 méri a pulzust, a lépések számát, és elvileg a vérnyomást is, de tudni kell, hogy az ilyen szerkezetek általában nem valami pontosak ez utóbbiban, szóval ha konkrét eredményt szeretnél, maradj inkább az orvosi műszerek mellett. A készülék belsejében található Bluetooth 4.0 modem segítségével szinte bármilyen egyéb okoseszköz párosítható az órával, ami így képes jelezni a fontosabb értesítéseket, tudósít a hívásokról, melyeket vissza is tudsz utasítani, ha éppen nem alkalmas, és amúgy sincs a kezed ügyében a mobil. A szabadság egy új szintjét ismerheted meg az órával, amit nem kell eső idején sem rejtegetni, hiszen a külső – egyébként csinos – borítás vízálló kiképzést kapott, ami megfelel az IP67 minősítésnek. Viszont a víz alá merüléssel csak óvatosan, mert a készüléket nem igazán búvárkodásra tervezték.

A feledékenyek számára lesz remek opció az “Anti-Lost” funkció, amivel a párosított okostelefont, tabletet lehet megcsörgetni, annak helyzetét meghatározni, ha éppen nem tudjuk merre tettük le, és mondjuk nincs időnk keresgélni. A megjelenítő méretére sem lehet panasz, mivel képátlója 1,3 hüvelyk, a felbontása pedig 240×240 képpont.

Az SMA M4 belsejében egy 320 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártói leírások értelmében 2-3 napos aktív használatot tesz lehetővé, miközben 4-5 napos készenléti időt biztosít.

Az SMA M4 most a GearVita oldalán 49,99 dollárba kerül, de az YRSMA01 kuponnal 39,99 dollárra csökkenthető az ára, így az EU Priority Line szállítással olyan 13.500 Ft-ra jön ki. További részletekért és megrendelésért kattintsatok erre a linkre!

Megjegyzés: az EU Priority Line a legtöbbször vámmentes. Fizetni pedig PayPallel érdemes külföldi oldalaknál.

 

További kuponok:

Megjegyzés: az árak a szállítási díjat nem tartalmazzák. 40 dollár végösszeg alatt lehet nyugodtan a legolcsóbb szállítást választani, mert akkor nem éri el a vámhatárt, fölötte pedig az EU Priority Line ajánlott, ami gyakran vámmentes, de nem mindig, előfordulhat, hogy megfogják. Vámolással kapcsolatos tudnivalók ebben a cikkben.

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid